LC Waikiki

Пътешествието на марката LC WAIKIKI започва през 1985 във Франция, като и до днес изповядва мотото “Всеки заслужава да бъде добре облечен” чрез мисията за „достъпна мода“. През 1996 г. марката LC WAIKIKI е закупена от сегашния си собственик и през годините се превръща в лидер както в Турция , така и на международен пазар. LC WAIKIKI продължава възхода си в 31 държави по света, чрез повече от 650 магазина. LC WAIKIKI започва инвестиции в международен план през 2009 година с откриването на бизнес в Румъния. Първите магазини на LC WAIKIKI в България са открити през 2010. В момента марката управлява 12 магазина, в 7 града в старната – София, Варна , Русе, Плевен, Стара Загора, Бургас и Пловдив .

ПОСЛЕДНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

Promo_LCW

Вземи 4, плати 3

В месеца на пролетта и женствеността LC Waikiki прави изненадващи подаръци на своите клиенти. За периода от 6 до 8 март всички артикули в магазина са включени в офертата „Вземи 4, Плати 3“.

800 pxl

Вземи 4, плати 3 в LC Waikiki

На черния петък вземи четири артикула в LC Waikiki и плати само три. Не се заплаща онзи, който е с най-ниска цена. Промоцията е валидна само на 29 ноември и важи за всички артикули.

waikiki

Промоция на LC Waikiki – вземи 4, плати 3

Кампанията е валидна за всички артикули само на 22.11. Артикулът с най-ниска цена не се заплаща.

720_320px

Изненади от LC Waikiki за новата учебна година

LC Waikiki посреща новата учебна година с изненади към учениците-приятели на природата Забавна викторина и специални подаръци за бъдещите ученици е подготвила марката LC Waikiki за 15 септември. Модният бранд обръща вниманието на малките си почитатели към важен въпрос – отношението към природата и опазването й. Децата ще проверят своите знания за околната среда, а […]