Kolev&Kolev

kolev_kolev-store-photo

Повече от 20 години създаваме висококачествени детски обувки от 18 до 40 номер. Грижата за здравето е водещ принцип на компанията. Добрите детски обувки влияят върху правилния растеж на нашите деца. Ето защо целта на Колев и Колев, от самото създаване на компанията, е да осигури качествени и красиви детски обувки, съчетание на оригинален дизайн и нежно внимание към удобството и правилното развитие на детското краче – обувки, които да защитават и водят детето докато расте.

  • Работно време: 10:00 - 22:00
  • Уебсайт: www.k-k.bg
  • Еmail m28@k-k.bg
  • Телефон: 0884 758 150
  • Социални мрежи:

ПОСЛЕДНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

New Collection Shoes_1200

Нова колекция детски обувки от Kolev&Kolev

Новата колекция детски обувки на Колев и Колев е вече тук!  В магазина ще ткриеш от бебешки обувки до обувки за по-големи каки и батковци. Всички те са направени с грижа и внимание към правилното развитие на детското краче! Гарантираме безупречно качество, за да може всяко дете да играе и открива света с лекота!

New Collection Slippers_1200

Нова колекция детски пантофки от Kolev&Kolev

Новата колекция детски пантофи на Kolev & Kolev са шарени, весели и създадени за игри! Пантофките КК са предпочитани, защото:  са памучни, дишащи и не запотяват през пролетта и лятото, имат стабилни подметки за тичане, скачане и игри, се закопчават бързо и лесно с лепенки, са създадени специално за крачетата на българските деца!

Black-weekend_1200x1200

-50% от Kolev&Kolev

Направи подаръци на всички близки, малки и големи. Побързай,  очакват те -50% на избрани артикули на 27.11.

Banner_Pantofi_1200x1200

Нова есенна колекция от Колев & Колев!

Новата есенна колекция е още по-богата! Запазвайки познатото качество на обувките, КК разработиха и добавиха нови колекции обувки за децата в детската градина и началните класове. За мама и малката принцеса предлагат колекцията Mini Me. Новите дизайнерски обувки са допълнени с модерна чанта. За обичащите игрите и спорта деца е колекцията обувки с принт, допълнени […]