Kolev&Kolev

kolev_kolev-store-photo

Повече от 20 години създаваме висококачествени детски обувки от 18 до 40 номер. Грижата за здравето е водещ принцип на компанията. Добрите детски обувки влияят върху правилния растеж на нашите деца. Ето защо целта на Колев и Колев, от самото създаване на компанията, е да осигури качествени и красиви детски обувки, съчетание на оригинален дизайн и нежно внимание към удобството и правилното развитие на детското краче – обувки, които да защитават и водят детето докато расте.

  • Работно време: 10:00 - 22:00
  • Уебсайт: www.k-k.bg
  • Еmail m28@k-k.bg
  • Телефон: 0884 758 150
  • Социални мрежи:

ПОСЛЕДНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

pantofi_Eva_1200x625

Нови предложения в Kolev&Kolev

Запознайте се с новите невероятно леки пантофи с подметка на Kolev&Kolev, изработена от EVA пяна! Малките крачета ще са щастливи в тях, защото те имат:   специален дизайн на ходилото, за да предпазват пръстчетата при игра етикет за надписване на името мека стелка, която се вади и може да се почиства здраво велкро за неспирни […]

KK_1200_sept_2021_BG

Обувки, създадени за игра!

Детските обувки на Колев и Колев са направени с грижа и внимание към правилното развитие на детското краче още от първите стъпки! 👧👦 създадени от естествени и високотехнологични материали с леки, гъвкави и стабилни подметки широка предна част за свободно движение на пръстчетата  бързо и лесно обуване и закопчаване Обувки, създадени за игра!

KK_awareness_1200_sept_2021_4

Промоция в Kolev & Kolev

Време е за училище! Купи обувки Колев и Колев и ти подаряваме 20% отстъпка за гуменки! Промоцията е валидна до изчерпване на количествата.

Sandals_Sale_3_3

Намаление в Kolev&Kolev

Намаление на избрани модели детски сандали и джапанки Кolev&Kolev с до -50%. Летните модели на Kolev&Kolev са много леки и удобни, подходящи са за всякакви поводи и безброй приключения. Възползвай се от ниските цени до края на август! Промоцията е валидна до 31.08 или до изчерпване на количествата.