Kenvelo

kenvelo-store-photo

Марката KENVELO е създадена през 1989 г. с първоначален акцент върху дънковите облекла. Постепено брандът разширява дейността си, обогатява своето портфолио и се превръща в най-бързо разрастващата се фирма за производство и търговия на спортни облекла в Централна и Източна Европа. Вярна на философията си „Кенвело навсякъде”, днес марката е представена във всички по-големи градове в България.

Стилът на KENVELO е предпочитан от чувствителните към модата млади хора на възраст между 18 и 35 години. Брандът предлага богато разнообразие от дамски и мъжки облекла и аксесоари с атрактивен, актуален дизайн и високо качество, представени в просторни и функционално аранжирани магазини с отлично обслужване. В резултат на това KENVELO се превърна в любима и предпочитана марка на много млади хора и в България.

На своите клиенти KENVELO предлага клубни карти за ползване на отстъпки, ваучери за подарък, сезонни намаления и много други атрактивни промоции.

Основната цел на KENVELO е да спазва философията си – да предлага на клиентите най-доброто на най-добрата цена!

Защото ние в KENVELO вярваме, че модата не е лукс – тя е ваше право.

  • Работно време: 10:00 - 22:00
  • Уебсайт: http://www.kvldenim.bg/
  • Телефон: +359 886 247 222
  • Социални мрежи:

ПОСЛЕДНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

kenvelo11845-min

Есенна колекция 2018 в Kenvelo

Нови модели, нови цени, нова визия – KVL by Kenvelo Есен 2018 е вече в магазините!

Cover KVL -70% BG logo

Когато стартираме разпродажба, не е необходимо да поясняваме – KVL by Kenvelo!

KVL by Kenvelo стартира своето най-голямо сезонно намаление до -70%! Намалението дава до -70% отстъпка на всички модели от колекция Пролет – Лято 2018 с търговска марка Кенвело. *Всесезонните модели маркирани с етикет BEST PRICE не взимат участие в намалението! *Отстъпката е отразена върху етикета на всеки продукт! Намалението ще бъде валидно от 05.07.2018 до […]

kvl_60

Намаление до -60% от Kenvelo

Летните намаления на стотици модели от KVL by Kenvelo започват сега! Вземи до -60% във всеки наш магазин! Намалението дава до -60% отстъпка на стотици модели от колекция Пролет – Лято 2018 с търговска марка Кенвело. *Всесезонните модели маркирани с етикет BEST PRICE не взимат участие в намалението! *Отстъпката е отразена върху етикета на всеки […]

750x300

Готови за море с Кенвело – 30% на колекция Лято’18 до 11.06!

Промоцията дава 30% отстъпка от първоначалната цена и обхваща избрани модели от лятната колекция на Кенвело. Промоцията ще бъде валидна от 08.06.2018 до 11.06.2018 включително. *Всесезонните модели, маркирани с етикет best price, не взимат участие в промоцията.