Jysk

jysk_exterior_5

За JYSK България

JYSK е сред най-големите търговци на мебели и декорации за дома в Европа с годишен оборот от над 4.1 милиарда евро за 2019/2020 г. Групата притежава от повече от 2900 магазина в 51 страни, голяма част от които са в Европа, с над 24 000 служители.

Основан от Ларс Ларсен, JYSK отваря врати на 2 април 1979 г. в Орхус, Дания – вторият по големина град в страната. Пет години по-късно, компанията отваря и първия си магазин в Германия.

JYSK стъпва на българския пазар през 2005 година като отваря врати за първи път в Пловдив. Към момента веригата притежава 35 магазина на територията на страната в следните градове: Пловдив, Велико Търново, София, Бургас, Плевен, Стара Загора, Благоевград, Кюстендил, Казанлък, Асеновград, Варна, Пазарджик, Перник, Сливен, Ямбол, Добрич, Шумен, Хасково, Видин, Монтана, Русе, Димитровград и Габрово.

JYSK отваря средно по повече от два нови магазина всяка седмица и е сред най-големите търговци на завивки, възглавници и матраци в Европа. Компанията предлага и богата гама продукти за останалата част от дома – мебели, модули за съхранение, спално бельо, градински мебели и аксесоари за баня.

ПОСЛЕДНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

Textile_week_720x320

Седмица на текстила в JYSK

Разпродажбата в JYSK продължава с фантастични оферти! Възползвай се от отстъпки до 60% на продукти от различни категории текстил – хавлиени кърпи, одеяла, декоративни възглавници и много други!

720x320

JYSK отбелязва 3000 магазина по целия свят!

JYSK отбелязва 3000 магазина по целия свят с много страхотни оферти! Възползвай се от отстъпки до 60% на продукти от различни категории за сън, като например матраци, завивки, надматрачни постелки, рамки за легла и още много продукти за твоята спалня! Лятната ни колекция на JYSK вдъхновена от 3 тренда за дизайн на дома, благодарение на които всеки може […]

720x320

Намаления до 50% на градински мебели в JYSK

Обнови градината или уютното кътче на балкона, като се възползваш от отстъпки между 20 и 50% на всички градински мебели в JYSK. Сред тях ще откриеш дивани, столове, маси, чадъри, както и аксесоари за двора и градината, като възглавници, фенери, саксии за цветя и много други! Лятната колекция на JYSK е вдъхновена от 3 тренда за […]