Joy Optics

joy_optics_exterior

Радостта от доброто зрение

Joy Optics са част от семейството на най-големите вериги за продажба на очила в България – Grand Optics & Joy Optics.

В JOY Optics ще откриете над 2000 модела слънчеви очила, диоптрични рамки, диоптрични стъкла, контактни лещи, спортни очила, аксесоари на водещи световни марки с доказано качество.

Всяка оптика от веригата разполага със съвременно оборудван очен кабинет и специализирана техника за рефракция и вземане на мерки.

Клиентите на Joy Optics могат да се възползват от ежемесечни промоции, отлични гаранционни условия, високо качество и гарантирано ниски цени.

ПОСЛЕДНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

720х320 Mall 3 21

Оптики Grand Optics, ZEISS Vision Partner и Joy Optics работят при спазване на всички противоепидемични мерки

 Пазарувай удобно в мола, консултантите на Grand Optics, ZEISS Vision Partner и Joy Optics са на твое разположение, за да се погрижат за зрителния ти комфорт. До 31 март пазарувай с атрактивна отстъпка от -50% за слънчеви и диоптрични очила, диоптрични рамки и стъкла над 250 лв. Всички противоепидемични мерки се спазват стриктно и можеш спокойно да […]

720х320 GO & JO & ZVPartner - BWS 100% discount

-100% на втори чифт очила в Grand Optics и Joy Optics

Отново на работа и училище с нови диоптрични и слънчеви очила. Вземи ги със 100% отстъпка за 2-ри чифт като участник в лоялните програми на Grand Optics и Joy Optics. Ако все още не си част от тях, в оптиката ще получиш повече информация как да се включиш. Виж повече тук. Намери още -40% отстъпка на […]

JoyOptics - 1=2- July 760x600

1=2 в Joy Optics и Grand Optics

Купи 2 броя слънчеви очила на цената на 1 в Joy Optics и Grand Optics до края на този месец.