Iventi

IVENTI OOD e създадена през 1998 година. Марката много бързо зае водещо място в продажбите на мъжки костюми, ризи, панталони, сака, шапки, шалове, колани, бутонели, вратовръзки и фланели. Родната марка се ориентира професионално и отговорно към изискванията на българския пазар и модните тенденции на взискателните потребители.Чрез много високо технологично качество на изделията и адекватни за сезоните модели IVENTI стана предпочитана и търсена марка за костюми, сака и ризи. Две години по-късно стартираха и модни самостоятелни ревюта, с което дружеството се обособи и като Mодна къща. До днес Модната къща има над 16 самостоятелни ревюта с известни лица от българските артистични и журналистически среди. Лица, доказали своите качества с кариерата си и положението в нашето общество. Екип от десенатори и дизайнери разработват нови и актуални маркови колекции, съобразени с новите изисквания на световния пазар за маркови мъжки облекла – костюми, ризи, сака, панталони, вратовръзки.
Колекциите включват модните виждания на дизайнерите за модел, линия, стил, мода, тъкани и цветове на всички мъжки артикули, които произвежда (костюм, риза, сако, панталон, вратовръзка, шал, колан, фланела). Основна част от мъжкото облекло е ризата и поради това IVENTI са вложили целия си потенциал в създаването на маркови мъжки ризи с най-доброто качество предлагано на пазара. Всеки сезон марката разработва колекция с над 60 модела ризи и над 200 разцветки, като се обхващат всички стилове в мъжката риза: лукс, официални, бизнес, ежедневни, спортни, в три модни линии: slim fit, regular fit и classic.

Чрез много високо технологично качество на изделията и адекватни за сезоните модели IVENTI стана предпочитана и търсена  българска марка за костюми, сака и ризи.

Екип от десенатори и дизайнери разработват нови и актуални колекции, съобразени с новите изисквания на световния пазар за маркови мъжки облекла.

Всички артикули са проектирани и изработени така,че да доставят на клиентитте ни комфорт и удобство.Материите отговарят на всички критерии за качество.

IVENTI предлага на клиентите си три основни линии: slim fit, regular  i classic fit.

Посетете и разгледайте многобройните продукти в нашия магазин.

  • Работно време: 10:00 - 22:00
  • Уебсайт: www.iventishirts.com
  • Телефон: +359 32 640 578
  • Социални мрежи:

ПОСЛЕДНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ