Invoke

invoke-store-photo

Водени от стремежа за съвършенство, ние от INVOKE® ежедневно се стремим към себенадминаване. Нашата цел е не просто да продаваме бижута, ние имаме мисия – Да правим хората щастливи!

Купувайки бижу с марката INVOKE®, Вие вече притежавате стилен аксесоар, изцяло съобразен с модните тенденции, изработен под строгия контрол и изисквания за качество на Европейски съюз ISO 9001.

ПОСЛЕДНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

Instagram

2=3 в Invoke

До 31.12. купи две бижута и вземи третото с най-ниската цена като подарък! Намалението не се комбинира с други оферти.

IMG_2047 r-2

Invoke представи официално авторските бижута на студентката Елизабет Димитрова

Българският бижутериен бранд подкрепя развитието на млади таланти В началото на ноември  представители на бизнеса, академичните, модните среди, шоубизнеса и медиите присъстваха на официалното представяне на авторските бижута на студентката Елизабет Димитрова. Проектът е реализиран от Invoke съвместно с Нов български университет (НБУ) и е част от политиката на българския бижутериен бранд да подкрепя развитието […]

Invoke_September

През септември 2=3 в Invoke

До 30.09 купи две бижута и вземи третото с най-ниска цена подарък в Invoke!  

promotion_gift_jewelery

Изберете подаръци за Св.Валентин от Invoke

Подарете на себе си или на любимата дама до Вас блясък от Invoke! До 15.03 всички обеци са намалени с -20%, a ако закупите бижу до 13.02.2019, имате възможността да спечелите изключително колие! Елате в Invoke и разгледайте всички неустоими предложения.