Invoke

invoke-store-photo

Водени от стремежа за съвършенство, ние от INVOKE® ежедневно се стремим към себенадминаване. Нашата цел е не просто да продаваме бижута, ние имаме мисия – Да правим хората щастливи!

Купувайки бижу с марката INVOKE®, Вие вече притежавате стилен аксесоар, изцяло съобразен с модните тенденции, изработен под строгия контрол и изисквания за качество на Европейски съюз ISO 9001.

ПОСЛЕДНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

Byu 2_get 3 _promotion_720x320-01

Коледни подаръци от Invoke

Шаловете и пуловерите са хубави подаръци, но защо не направиш нещо наистина специално тази Коледа? Покажи на половинката си, че наистина я цениш с изящно бижу от Invoke. Едва ли има нещо, което да те накара да ахнеш повече от красивото украшение, което не си очаквал, но току-що си разопаковал. Освен това от Invoke не […]

INVOKE_POSTING_PLAN_11-025

Пръстените на Invoke

Нали си спомняте популярното парче на Beyonce… Ние сме напълно съгласни с нея.

INVOKE_POSTING_PLAN_11-0217 (1)

Енджи Касабие и Invoke

Енджи Касабие засне фотосесия с най-новата колекция бижута на Invoke. Ослепителната ливанка чудесно подхожда на луксозния бранд, а пищните бижута сякаш са съзададени за нея. Посетете обекта на Invoke в The Mall, за да откриете Вашето бляскаво попадение.

promotio_buy 1_get 2

Invoke с неустоима оферта

Invoke ви предизвиква да сътворите най-бляскавия комплект бижута! Купете едно и вземете второ на -50%. Не се колебайте. Очакваме ви в The Mall!