Invoke

invoke-store-photo

Водени от стремежа за съвършенство, ние от INVOKE® ежедневно се стремим към себенадминаване. Нашата цел е не просто да продаваме бижута, ние имаме мисия – Да правим хората щастливи!

Купувайки бижу с марката INVOKE®, Вие вече притежавате стилен аксесоар, изцяло съобразен с модните тенденции, изработен под строгия контрол и изисквания за качество на Европейски съюз ISO 9001.

ПОСЛЕДНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

promotion post v1

Купи едно и вземи второ на половин цена

През месец юли Invoke дава възможност на своите клиенти при покупка на бижу да вземат второ на половин цена. Не пропускайте възможността да подарите на себе си или любим човек бляскав аксесоар и да допълните визията си подобаващо.

flower earrings

Летни предложения от Invoke

Invoke oчакват всички дами в търговските си обекти за много летни предложения. Побързайте да откриете  своето ново любимо бижу.

V5.2Aleksandra

Бижу за всеки повод от Invoke

Бижута на Invoke предлагат модели за различни поводи и успяват да отговорят на високите изисквания на своите клиенти. Чаровната Александра Петканова е лицето на бранда, тъй като тя умело пресъздава неговата ярка индивидуалност.

collage post

Вдъхновени от природата

Invoke винаги търси вдъхновение за своите модели в красотата на природата. През месец юли ви предлагат бижута, които са подходящи за вашата ваканция – в цветовете на морския пейзаж.