Invoke

invoke-store-photo

Водени от стремежа за съвършенство, ние от INVOKE® ежедневно се стремим към себенадминаване. Нашата цел е не просто да продаваме бижута, ние имаме мисия – Да правим хората щастливи!

Купувайки бижу с марката INVOKE®, Вие вече притежавате стилен аксесоар, изцяло съобразен с модните тенденции, изработен под строгия контрол и изисквания за качество на Европейски съюз ISO 9001.

ПОСЛЕДНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

promotion_gift_jewelery

Изберете подаръци за Св.Валентин от Invoke

Подарете на себе си или на любимата дама до Вас блясък от Invoke! До 15.03 всички обеци са намалени с -20%, a ако закупите бижу до 13.02.2019, имате възможността да спечелите изключително колие! Елате в Invoke и разгледайте всички неустоими предложения.  

Invoke_Promotion_1200x1200

Намаление на продуктите на Invoke

От 16 януари до 15 февруари се възползвай от изкушаващи намаления в Invoke. С актуалните предложения на марката цялото внимание пада върху ръцете. Пръстените са с прецизна изработка и впечатляващо внимание към детайла. Гривните съчетават бели камъни, кристали и розово злато в нежна комбинация. Бижута, с които ще блестиш дори още по-силно. Вземи ги от […]

Byu 2_get 3 _promotion_720x320-01

Коледни подаръци от Invoke

Шаловете и пуловерите са хубави подаръци, но защо не направиш нещо наистина специално тази Коледа? Покажи на половинката си, че наистина я цениш с изящно бижу от Invoke. Едва ли има нещо, което да те накара да ахнеш повече от красивото украшение, което не си очаквал, но току-що си разопаковал. Освен това от Invoke не […]

INVOKE_POSTING_PLAN_11-025

Пръстените на Invoke

Нали си спомняте популярното парче на Beyonce… Ние сме напълно съгласни с нея.