Imaginarium

imaginarium-store-photo

Imaginarium е най-специализираната марка и верига за образователни детски играчки с най-голям брой магазини по света. Родена в Испания през 1992 г., днес марката има над 1500 обекта в над 30 държави, а Клуб Imaginarium обединява повече от 3 милиона семейства, които споделят най-специалните моменти от развитието на децата си с нас, позволявайки ни да влезем в дома им и да го превърнем в място, изпълнено с въображение.

Концепцията на Imaginarium е заложена върху основните ценности в живота на най-малките членове на семейството – обучение и образование, щастие и енергия, въображение и креативност, интелектуално любопитство. Играчките са адаптирани за родители и деца, за да споделят време заедно в игра, чрез която децата се учат и усвояват различни умения. Imaginarium предлага отлично качество, безопасност и оригинален дизайн на своите продукти, който ги прави уникални и изключителни.

Наред с творческия екип, за създаването на тези продукти, развиващи у децата способности, които ще ги направят креативни личности в живота им на възрастни, работят група от специалисти: психолози, педагози и възпитатели.

Мисията на компанията винаги е била да осигури на децата весело и забавно детство, с продукти, събуждащи въображението и творчеството, желанието за опознаване на нови неща, така че чрез игрите да израснат по-жизнени, по-креативни и по-хуманни.

Концепцията Imaginarium се отразява с цялата си магия в магазините и в двойната врата за деца и възрастни – една силна метафора за добре дошли, разпознаваема в цял свят.

Магазините Imaginarium са пространства с музика, форми, цвят, със собствен речник и ухание, създадени специално за развлечението на децата – едно място, където ще почувстват 100% неповторими и специални изживявания.

ПОСЛЕДНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ