H&M

hm-store-photo

H&M, Hennes & Mauritz AB е международната модна компания, известна със стилните си и достъпни облекла, открива първия си магазин в THE MALL. H&M предлага модерни и стилни облекла за цялото семейство, включително и тренд колекции за жени, мъже, тинейджъри и деца. H&М се е превърнала в моден иноватор, който непрекъснато доказва, че стилът и дизайнът не са въпрос на пари.

  • Работно време: 10:00 - 22:00
  • Уебсайт: http://www.hm.com
  • Телефон: +359 2 419 2280
  • Социални мрежи:

ПОСЛЕДНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

HM - Kids TPI - Fb

Отстъпка на детски дрешки в h&m до 15.09

Подгответе се за училище с HM! До 15 септември получавате 20% отстъпка за всяка покупка от детската колекция на стойност над 60лв.

H&M - SOFIA PRIDE 2019 -Fb

Играйте с H&M в месеца на детето

Станете част от незабравимо преживяване с Маргаритка и приятели! Направете детска покупка над 5 лв. от HM и регистрирайте касовата си бележка онлайн до 9-ти юни. Нека заедно създадем вълнуващи спомени за цялото семейство! Разберете повече в магазинa.

1148-[1.00]-Facebook-Photo-Album-1400x1400-BG

Модата се рециклира

Какво ще правиш с онази карирана риза, която не сложи нито веднъж и сега не ти е по мярка? Или с любимия ти клин с малката цепнатина, която вече е по-скоро кратер? Чорапите, които вече не са чифт, старото одеяло, избелялата тениска или всичко друго, което вече не ползваш или няма да ползваш никога? Можем […]

H&M - April 2014 - WEB Campaign

Back to school с HM

Подгответе се за училище с HM! Сега в нашите магазини получавате 20% отстъпка за всяка покупка над 60 лв. от цялата ни детската колекция.