отваря врати след:
дж

H&M

hm-store-photo

H&M, Hennes & Mauritz AB е международната модна компания, известна със стилните си и достъпни облекла, открива първия си магазин в THE MALL. H&M предлага модерни и стилни облекла за цялото семейство, включително и тренд колекции за жени, мъже, тинейджъри и деца. H&М се е превърнала в моден иноватор, който непрекъснато доказва, че стилът и дизайнът не са въпрос на пари.

  • Работно време: 10:00 - 22:00
  • Уебсайт: http://www.hm.com
  • Телефон: +359 2 419 2280
  • Социални мрежи:

ПОСЛЕДНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

HM - Kids TPI - Fb

Торба стари дрехи = 2 ваучера за отстъпка

Бъди отговорен потребител и не оставяй модата да отиде на боклука! Сега с всяка торба със стари и ненужни дрехи, оставена в магазина на H&M The Mall, получаваш два ваучера за отстъпка.

HM_Fall Fashion Conscious 2019_3

Fall CONSCIOUS 2019 на H&M

С новата си есенна колекция H&M продължава своя ангажимент за по-устойчиво бъдеще на модата. Fall CONSCIOUS 2019 се състои от модели, изработени от рециклирани материи, и такива с малък отпечатък върху околната среда, като по този начин се потвърждава ангажимента на компанията до 2030 година да използва единствено устойчиви материали в производството си. H&M поема […]

HM - Kids TPI - Fb

Отстъпка на детски дрешки в h&m до 15.09

Подгответе се за училище с HM! До 15 септември получавате 20% отстъпка за всяка покупка от детската колекция на стойност над 60лв.

H&M - SOFIA PRIDE 2019 -Fb

Играйте с H&M в месеца на детето

Станете част от незабравимо преживяване с Маргаритка и приятели! Направете детска покупка над 5 лв. от HM и регистрирайте касовата си бележка онлайн до 9-ти юни. Нека заедно създадем вълнуващи спомени за цялото семейство! Разберете повече в магазинa.