H&M

hm-store-photo

H&M, Hennes & Mauritz AB е международната модна компания, известна със стилните си и достъпни облекла, открива първия си магазин в THE MALL. H&M предлага модерни и стилни облекла за цялото семейство, включително и тренд колекции за жени, мъже, тинейджъри и деца. H&М се е превърнала в моден иноватор, който непрекъснато доказва, че стилът и дизайнът не са въпрос на пари.

  • Работно време: 10:00 - 22:00
  • Уебсайт: http://www.hm.com
  • Телефон: +359 2 419 2280
  • Социални мрежи:

ПОСЛЕДНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

HM Fall Fashion_

Вдъхновени от H&M!

С новата есенна колекция H&M продължава промяната към по устойчиво бъдеще на модата. Вдъхновена от тенденциите през далечната 1930 г. и в частност – красивите дантелени рокли, тази колекция носи посланието за неподвластност на времето. Тя съчетава вечни дизайни и устойчиви материи в 8 женствени модела. Tези романтични модели ще ви вдъхновят и настроят на […]

H&M SoMe_kids 1x1

-20% от H&M за учебната година!

Пазарувайте за над 60 лв. и вземете 20% отстъпка на цялата ви детска покупка! Офертата е валидна за цялата детска колекция до 16 септември.    

4042C-Harry-SoMe-Organic-1x1-

Магическият свят на Хогуортс идва в H&M

Готов ли си за заклинания, защото магическият свят на Хогуортс идва и в H&M The Mall! Избери любимия си модел от колекцията и започни новия сезон с вълшебно настроение.

4032-1.00-Photo-Album-1400x1400-1

Отново на училище с H&M!

Подгответе детето от глава до пети с всичко необходимо за нови знания и приключения!