H&M

hm-store-photo

H&M, Hennes & Mauritz AB е международната модна компания, известна със стилните си и достъпни облекла, открива първия си магазин в THE MALL. H&M предлага модерни и стилни облекла за цялото семейство, включително и тренд колекции за жени, мъже, тинейджъри и деца. H&М се е превърнала в моден иноватор, който непрекъснато доказва, че стилът и дизайнът не са въпрос на пари.

  • Работно време: 10:00 - 22:00
  • Уебсайт: http://www.hm.com
  • Телефон: +359 2 419 2280
  • Социални мрежи:

ПОСЛЕДНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

4053A_01-S

Нова детска колекция от hm

Новата детска колекция от hm те очаква! Пазарувай пъстри модели с Бъгс Бъни, тасманийския дявол и Туити, съчетани с класически деним от рециклиран памук.  

1

LEE x H&M: Едно партньорство за следващото поколение по-устойчив деним

H&M с гордост споделя за сътрудничеството си с американската деним легенда Lee. Това партньорство дава живот на първите H&M дънки от 100% рециклиран памук с етикет, изработен не от кожа, а от корк и жакрон. За първи път H&M ще сподели и Life Cycle Assessment (LCA) данни на hm.com, показващи нивото на въглероден диоксид, водното […]

Shopping centers BF 1x1 - NEW

Страхотни отстъпки в H&M

Много изненади и намаления те очакват на 26-27.11. в магазина. Побързай!

– 50% намаление от H&M!

Сезонното намаление вече факт!  Обнови гардероба си с меки модели, структурирани дизайни и актуални десени с отстъпка до – 50%. Промоцията важи до 01.11.