Grand Optics – Експерти в оптиката

Grand Optics – Експерти в оптиката
Оптика Grand Optics е част от семейството на най-големите вериги за продажба на очила в България – Grand Optics & Joy Optics.
Комбинацията между добре подготвени специалисти и най-съвременно оборудване превръща Grand Optics в отличен избор за грижа за Вашето зрение.
Магазинът разполага с очен кабинет за оценка на рефракцията, специализирана техника за вземане на мерки и локална работилница за експресна изработка на избраните очила.
В оптиката може да намерите най-добрата селекция на международно признати марки в сферата на очната оптика и слънчеви очила.
Предлагани марки: Над 80 колекции слънчеви очила и диоптрични рамки, сред тях Chopard, Dolce & Gabbana, Versace, Armani, Ermengildo Zegna, Ray Ban, Police, Guess, Furla, Vogue, Calvin Klein, Azzaro, Polaroid, Reebok, Kwiat и много други. При диоптричните стъкла – ZEISS и ESSILOR, a при контактните лещи – пълната производствена гама лещи на Baush+Lomb и Аlcon (Ciba Vision).
Ние предлагаме на нашите клиенти модерна визия, професионално обслужване и най-добрите решения, в съответствие с тенденциите на пазара.
Вижте повече на www.grandoptics.bg

ПОСЛЕДНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

1000x1000_DoubleBlackNovember_Grand_Optics

до -70% и още нещо от Grand Optics

Тази година ноември е два пъти по-атрактивен с намаления до -70%. И това не е всичко – към всяка покупка получаваш и талон за отстъпка от 50 до 300 лв. Сега е момента да грабнеш мечтания модел слънчеви или диоптрични очила.

Взимаш 1, получаваш 3 от Grand Optics!

От днес 15 октомври до 2 ноември в обекта Grand Optics ще е в сила търговска кампания „Плати 1, вземи 3!“. При покупка на слънчеви или диоптрични очила на редовна цена, клиентите ще могат да се възползват от предложението и да получат втори чифт до цената на първия като подарък + Gift талон на стойност […]

– 100% на втори чифт очила от Grand Optics!

В обектите на Joy Optics и Grand Optics е в сила кампания „Back to Work & School”. Купете нови диоптрични или слънчеви очила със 100% отстъпка за 2-ри чифт като участник в лоялните ни програми. Ако все още не сте част от тях, в оптиката ще получите повече информация как да се включите.Кампанията е в […]

1440х760 GO & JO & ZVPartner - BWS 100% discount

Ексклузивно предложение от Grand Optics!

Всички участници в лоялните програми „Корпоративни клиенти“ и „VIP клиенти“ ще имат възможност да се възползват от ексклузивното предложение „100% отстъпка на втори чифт очила“. А всеки, който все още не е част от лоялните програми, през септември ще може да се включи лесно и бързо. Информация всеки клиент ще може да получи в обектите […]