Grand Optics – Експерти в оптиката

Grand Optics – Експерти в оптиката
Оптика Grand Optics е част от семейството на най-големите вериги за продажба на очила в България – Grand Optics & Joy Optics.
Комбинацията между добре подготвени специалисти и най-съвременно оборудване превръща Grand Optics в отличен избор за грижа за Вашето зрение.
Магазинът разполага с очен кабинет за оценка на рефракцията, специализирана техника за вземане на мерки и локална работилница за експресна изработка на избраните очила.
В оптиката може да намерите най-добрата селекция на международно признати марки в сферата на очната оптика и слънчеви очила.
Предлагани марки: Над 80 колекции слънчеви очила и диоптрични рамки, сред тях Chopard, Dolce & Gabbana, Versace, Armani, Ermengildo Zegna, Ray Ban, Police, Guess, Furla, Vogue, Calvin Klein, Azzaro, Polaroid, Reebok, Kwiat и много други. При диоптричните стъкла – ZEISS и ESSILOR, a при контактните лещи – пълната производствена гама лещи на Baush+Lomb и Аlcon (Ciba Vision).
Ние предлагаме на нашите клиенти модерна визия, професионално обслужване и най-добрите решения, в съответствие с тенденциите на пазара.
Вижте повече на www.grandoptics.bg

ПОСЛЕДНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

11

Grand Optics с обновен дизайн, по-голямо разнообразие на продукти и специализиран кът по патент на ZEISS – Германия

Grand Optics с обновен дизайн, по-голямо разнообразие на продукти и специализиран кът по патент на ZEISS – Германия. Новата концепция на Grand Optics включва: По-голямо разнообразие на продукти, включително световни топ брандове в сферата на очната оптика. Представени са над 80 колекции слънчеви очила и диоптрични рамки, сред които ZEISS, MYKITA, Cazal, Lindberg, ZILLY, Persol, […]

720х320 Mall 07 212

-40% на диоптрични очила в Grand Optics и Joy Optics

Преди да потеглиш към морето, отбий се в магазини  и Joy Optics. Очаква те супер лятно предложение с отстъпки до -40% на диоптрични очила и допълнително 10% намаление за покупка на 2 броя. Промоцията е валидна до края на м. юли!  

720х320 Mall 07 21

-60% на слънчеви очила в Joy Optics и Grand Optics

Преди да потеглиш към морето, отбий се в магазини Grand Optics или Joy Optics. Очаква те супер лятно предложение с отстъпки до -60% на слънчеви очила и допълнително 10% намаление за покупка на 2 броя. Промоцията е валидна до края на мeсец юли!    

1440х760

Диоптрични очила с отстъпка от 30% до 40%

През април диоптричните очила в Grand Optics, ZEISS Vision Partner и Joy Optics са с отстъпка от 30% до 40%! Това не е всичко, получаваш отстъпка 10% при покупка на два броя! Виж повече тук. Очакваме те в мола!