край на играта:
дж

Grand Optics – Експерти в оптиката

Grand Optics — Експерти в оптиката

Grand Optics – Експерти в оптиката
Оптика Grand Optics е част от семейството на най-големите вериги за продажба на очила в България – Grand Optics & Joy Optics.
Комбинацията между добре подготвени специалисти и най-съвременно оборудване превръща Grand Optics в отличен избор за грижа за Вашето зрение.
Магазинът разполага с очен кабинет за оценка на рефракцията, специализирана техника за вземане на мерки и локална работилница за експресна изработка на избраните очила.
В оптиката може да намерите най-добрата селекция на международно признати марки в сферата на очната оптика и слънчеви очила.
Предлагани марки: Над 80 колекции слънчеви очила и диоптрични рамки, сред тях Chopard, Dolce & Gabbana, Versace, Armani, Ermengildo Zegna, Ray Ban, Police, Guess, Furla, Vogue, Calvin Klein, Azzaro, Polaroid, Reebok, Kwiat и много други. При диоптричните стъкла – ZEISS и ESSILOR, a при контактните лещи – пълната производствена гама лещи на Baush+Lomb и Аlcon (Ciba Vision).
Ние предлагаме на нашите клиенти модерна визия, професионално обслужване и най-добрите решения, в съответствие с тенденциите на пазара.
Вижте повече на www.grandoptics.bg

ПОСЛЕДНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

1200x600 Mall 04 19

Два броя очила на цената на един в GRAND OPTICS

#MostWanted Пролетта е тук! Вземи 2 броя очила на цената на 1 от GRAND OPTICS! Бъди готов за слънчевите пролетни дни. Виж повече тук.

1000x1000 Mall 83

До 11.03 ще намерите до -70% отстъпка в Grand Optics

От -30% до -70 % отстъпка на всички слънчеви и диоптрични очила, контактни лещи и аксесоари в Grand Optics от 5-ти до 11-ти март. Повече информация ще откриете тук.

1440х760 Mall

Grand Optics – вземи два броя очила на цената на един до 17 февруари

Вземи 2 броя очила на цената на 1 от оптики GRAND OPTICS & JOY OPTICS! Зарадвай себе си и любим човек за Свети Валентин! Към всяка покупка на слънчеви или диоптрични очила получаваш талон за втори чифт на същата стойност. Виж повече тук.

800x800 01 20194

Втори чифт очила – не лукс, а по-скоро умен ход

Животът е динамичен и неповторим. Живеем на високи обороти и всеки миг за нас е единствен. За да не пропуснете момента, винаги препоръчваме да притежавате втори чифт очила, като резерва или за специфични дейности. Така ще имате по-остро и адаптирано към конкретната ситуация зрение. Допълнителните очила не само ще разнообразят външния ви вид, но ще […]