Furla

furla-store-photo

Фирмата е производител на чанти и други кожени аксесоари. Основна ценност, която Furla съблюдава, е да се отличава на пазара със своя неповторим стил, който представлява една задълбочена интерпретация на тенденциите и сигналите в модата. Основен момент в създаването на колекциите на Furla е кожата – изходният материал, върху чието подбиране се упражнява строг контрол.

ПОСЛЕДНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

The-Mall-banner

Седмична промоция на Furla 10.12 – 16.12

Линията Lady на Furla е създадена за дамите със забързано ежедневие, които се нуждаят от обемна чанта, носеща удобство. От 10 до 16 декември вземете моделите от нея с 30% намаление!    

Furla The Mall

Заблестете с елегантните бижута на Furla

Бижутата на Furla са цветни, с детайли от кристали Swarovski, носещи стил на визията. Те са желан подарък, който ще направи щастлива всяка жена.

Furla Alba The Mall

Седмична промоция на Furla 03.12 – 09.12

Чантите от линия Alba на Furla са с елегантен дизайн и средна големина, които ги правят подходящи от сутрин до вечер. Благодарение на двойната им дръжка и допълнителна презрамка, могат да бъдат носени по два начина. Изберете Вашия любим цвят с 30% намаление до 9 декемри.

furlathemall

Седмична промоция на Furla

От 26 ноември до 2 декември вземете всички модели от линия Rialto на Furla с 30% намаление. Чантите Rialto са с изискан силует, който комбинира елегантност и функционалност в перфектните модели за ежедневието.