Fjällräven

Фиелревен – функционални, надеждни, непреходни

Създадени в градчето Йорнсколдсвик в Швеция, място, където планините и горите се срещат с морето, Фиелревен е компания за аутдоор облекло и оборудване, която се стреми да направи природата по-достъпна. В истински шведски стил, Фиелревен се фокусира върху простотата и практичността, като запазва изключително уважение към околната среда.

ПОСЛЕДНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

4629459288bf09e0e39d5900eba6075b

Шведската марка Fjällräven изпълва столичния „квАРТал“ с цветни графити до 11-ти Август

Късче от вселената на Fjällräven намери място в София – открийте го, снимайте се с него и участвайте в специалната игра в периода 3-11 август. #lookforkanken Шведската марка Fjällräven (Фиелревен), производител на емблематичната раница Kånken (Конкен), стартира своята артистична графити кампания в центъра на София, която ще продължи до 11ти август. Активацията включва игра в социалните мрежи […]

th-11878650265-1092x728

Откриването на Fjällräven в The Mall

След трепетно очакване в петък открихме първия магазин на Fjällräven в България. В него ще намериш иконичния шведски дизайн, прекроен в раници, аксесоари и дрехи за трекинг. Заповядай, за да си вземеш класическата Конкен, която веднага да метнеш на гръб, или за да откриеш цял един свят отвъд нея. Магазинът е на ниво партер.

ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ