dm

dm-store-photo

dm принадлежи към най-големите вериги дрогерии в Централна и Източна Европа. Първият филиал е отворен през 1976г. в град Линц. Централата на концерна се намира в Залцбург, Австрия. Днес концернът dm е представен в 12 страни, има над 3200 филиала и над 55 000 служители.
За финансовата 2014/2015 година оборотът на dm концерна, включително и на dm Германия, възлиза на 9 млрд. евро.
В dm България работят над 450 служители, разпределени в 61 магазина, Централата и Логистичния център на фирмата в Елин Пелин. Съгласно проведено проучване от 2013 година, 89% от анкетираните смятат, че dm е много добър работодател и над 90% са горди, че работят в dm.
Нашите служители са приветливи и ще консултират всички клиенти с най-голямо удоволствие. Имаме голям избор от международни марки в областите: красота, козметика, парфюмерия, грижа за тялото, здравословно хранене, домакински стоки, фотография, бебешки и детски стоки, грижа за домашните любимци. В допълнение към тях при нас можете да намерите и любимите си български марки. Магазините ни се отличават с приятна атмосфера, чистота и модерен дизайн. Всички те са разположени на централни и лесно достъпни места. В dm можете да намерите богат асортимент от ценово изгодни артикули.
Многообразният асортимент е допълнен и от 22 собствени dm марки във всички категории. Те са се доказали в годините и са многократно отличавани с международни награди. С тях получавате европейско качество на много добра цена. Наред с това предлагаме и различни привилегии за клиентите ни с цел да направим пазаруването още по-приятно: гаранция за връщане или замяна на закупен в dm продукт, банково разплащане, опаковане на подаръци и други.

ПОСЛЕДНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ