отваря врати след:
дж

DiKa

Класическа елегантност за съвременната жена.
Повече от десетилетие марката е символ на женственост и елегантност, предлагайки съвременни модели, вдъхновени от класическата визия, както и вълнуващи колекции по последните модни тенденции. Изработени от най-високо качество, с внимание към детайла, дрехите на ДиКа са желани от дамите с изискан усет за стил, не само на българския пазар.

ПОСЛЕДНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

диаккаиакдика

Плисе в DiKa

Плисето е една от тенденциите, които да следваш с удоволствие през този сезон.  Ярки десени тип „пачуърк“ или животински принт, преливащи контрасти или изчистен, монохромен силует – все предложения от DiKa. Какъв е твоят избор?

Posting 2

Октомври с DiKa

За октомври DiKa ти пожелават слънце. Но ако пожеланието им не се сбъдне, можеш да освежиш палтото, което ще се наложи да извадиш, с обемен шал в актуален десен от марката. Елегантният модел, който виждаш тук, има и коприна в състава си.

Capture

Код „Бизнес“ от DiKa

Актуалните предложения на DiKa се заиграват с класическия мъжки костюм от три части и почти клишираното за официални облекло тъмносиньо. В техния прочит на костюма сакото, панталона са придружени от топ вместо жилетка – визията е женствена и бизнес едновременно. Блок синьото пък заменят с десен на фини точки в игра на контрасти. Тиха възхита. […]

Post2

Стилни попълнения в есенния гардероб от Dika

Подбрани десени и силуети за стилни попълнения в есенния гардероб. Купихте ли си ново палто за новия сезон?

ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ