Desizo Monni

1991 г. е началото на съществуването на бранда създаден от Магдален Димитров под името МОННИ МСД, в отговор на търсенето на българския пазар в началото на прехода на мъжки и дамски облекла с нова модна визия, съответсващи на световните модни тенденции.

През 2000 г. компания Димитров закрива този бранд поради изчерпване на своята потребност и през 2008 г. създава марката DESIZO MONNI. Това е един съвършено нов бранд отговарящ на интензивното развитие на фирмата, което се изразява във високоте стандарти на едно модерно производство и оборудване с най- новите технологични постижения в областта на шивашкото производство. Комнания Димитров е станала вече световно- известна и в нея се произвеждат колекциите на марки като Hugo Boss, Valentino, Ck, Giorgio Armani, Pall Zileri. Бранда Desizo Monni се реализира в една производствена линия заедно с тези марки по една и съща най-висока технолофия- италианска класическа технология, като водещ продукт на бранда е италианския костюм създаден от висококачествени платове и ръчна обработка подобрени и развити от различни поколения италиански специалисти работили във фирма Димитров.

През 2010 г. е създаден и бранда MONNI обърнат към по- широка гама от почитатели на мьжка мода с по- ежедневни предложения и с няколко подбранда. От 2008 г. до 2014 г. брандовете DESIZO MONNI и MONNI се развиват основно в България в столицата София, където компанията има 5 магазина. След 2014 г. фирма Димитров развива стратегия за излизане на марките извън страната и планира разкриването на магазини в Европа и Русия.

  • Работно време: 10:00 - 22:00
  • Уебсайт: http://desizomonni.com/
  • Телефон: +359 879 395 239
  • Социални мрежи:

ПОСЛЕДНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ