CCC

ccc-store-photo-2

CCC е пазарният лидер в търговията на дребно с обувки и един от най-големите производители в Полша. Групата има 700 магазина, разположени в търговски центрове в 22 страни, както и собствена фабрика за кожени обувки в Полша. CCC продава над 50 милиона чифта обувки годишно. Широкият асортимент от обувки на достъпни цени се предлага за дамите, мъжете, младежите и деца от всички възрастови групи.

CCC работи на принципа на мулти-бранд концепцията, която включва продажбата на много марки за обувки под един покрив. Най-популярният бранд в CCC е Lasocki, който предлага изделия от естествена кожа. Повече от половин век той е бил достъпен само за дамите, но сега вече и мъжете могат да се възползват от него с линиите Lasocki Fashion For Men и Lasocki Casual, както и децата – с колекциите Lasocki Kids и Lasocki Young.

В допълнение към собствените марки като Jenny Fairy, Clara Barson, Nylon Red, Cesare Cave, Vapiano и други CCC също така предлага лицензирани колекции от обувки. Пример за това е колекцията Disney, която е обожавана от децата заради  любимите детски анимационни герои. В допълнение към широката гама от обувки магазините на CCC предлагат също модни чанти и аксесоари.

CCC въвежда най-новите тенденции в света на модата на полския пазар, като в същото време предлага достъпни цени. Компанията е фокусирана към обслужването и работи за това предлаганата продуктова гама и качеството на услугата да отговарят на най-високите очаквания на клиентите.

ПОСЛЕДНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

za-petyk

CCC с 25% отстъпка

Всички ненамалени спортни и половинки обувки в магазини CCC сега са 25% отстъпка! Обзаведи се с нови обувки за пролетта! Промоцията важи до 18.04.2021. * Промоцията не може да се комбинира с други промоции и отстъпки *Отстъпката се генерира автоматично на касата

za-ponedelnik-15ti-FACE

Разгледай пролетната колекция на CCC

ССС имат предложения за малки и големи. Ела и разгледай!

za-ponedelnik-osmi-fevruary

-40% на всички чанти в ССС

Само до 14 февруари всички чанти в магазини CCC са с 40% отстъпка. Промоцията важи и за вече намалени артикули. Повече подробности за промоциите на касите на магазина.

za-dnes

Намаления до -50% и още в CCC

Магазини CCC те очакват с намаления до 50% и още 30% допълнителна отстъпка за боти и ботуши. Не пропускай да добавиш поне един чифт към гардероба си. Само до 14 февруари. Повече подробности за промоциите на касите на магазина.