Capella Play

capella_play-store-photo

Детски център Capella Play, предлага невероятни атракции и съоръжения за игра подходящи ЗА МАЛКИ И ГОЛЕМИ. При нас ще откриете при зона за игри на две нива, изпълнена с много физически предизвикателства, големи пързалки, интерактивности и приключения, разположени на 1200 м2. Сред многото атракции, които предлага Capella Play са игрище за мини футбол и баскетбол, мини картинг, както и стрелба с меки топки.

ЗА ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО РОЖДЕНИЯ ДЕН В Capella Play ще се превърне в едно истинско изживяване в невероятните 5 парти зони.

Аниматорите на Capella Play ще се погрижат този ден да е повече от специален за всяко дете. Тематични партита и щури забавления, това е само малка част от емоцията Капела парти. За родителите и техните гости разполагаме с ресторант, който ще задоволи и най-претенциозните клиенти.

РЕСТОРАНТ НА ДВОРА

Една от изненадите под шапката на детски център Capella Play е семейният ресторант. Концепцията на ресторанта позволява да се насладите на спокойствието, докато децата Ви играят, и да похапнете заедно с приятели от вкусните предложения в менюто.

В менюто ще откриете разнообразни ястия подходящи за цялото семейство, както и специално разработени детски менюта, храни за бременни и кърмещи майки.

За родителите желаещи да пушат, без децата да ги виждат, сме предвидили салон за пушачи.

МАГАЗИН ЗА ДЕТСКИ ИГРАЧКИ CAPELLA TOY

с ПОДБРАНИ КАЧЕСТВЕНИ и БЕЗОПАСНИ МАРКИ

Ние вярваме, че децата заслужават най-доброто, и всички играчки в магазин Capella Toy са подбрани с най-голямо внимание, за да гарантираме на нашите най-малки клиенти високо качество, безопасни забавление и достъпни цени за Вас родителите.

ОЧАКВАМЕ ВИ!

ПОСЛЕДНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ