Bulsatcom

Първият DTH оператор в страната сложи началото на нова ера в телекомуникациите на българския пазар. На днешна дата Булсатком е единственият доставчик на цифрова телевизия, чието покритие на сигнала е абсолютния максимум.

Булсатком предлага програмни пакети с прецизно подбрано съдържание на телевизионни и радио канали, най-големият от които включва 70 телевизионни и 20 радио канала. Пакетите са разделени на икономичен, стандартен, разнообразен премиум пакет с цел да удовлетворят индивидуални предпочитания. Към тях се предлагат като допълнително заплатени каналите HBO, HBO Comedy, Cinemax, както и специален пакет. HD пакета е услуга, която може да включите също допълнително, като на днешна дата Булсатком предлагат 12 high definition програми. Компанията се таргетира в предлагането на най-търсените, хитови канали, а в доста случаи новите за България канали стартират първо в мрежата на оператора.

Също така клиентите могат да се възползват от система за цифрова телевизия у дома, която предвижда 4-ри телевизора с една сателитна чиния. Тази система позволява всеки приемник да приема произволни програми, независимо от останалите.

Новост в услугите е Push VOD – свободата всеки абонат да избира сам телевизионното съдържание на момента, от база със събития.

От 2010 г. Булсатком започва да инвестира в изграждането на национална интернет мрежа, базирана на най-новите технологии. Мрежата е оптична и е вече в 15 града в страната. Целта на компанията е да осигури максимална скорост, реалност в обявените мегабайти, като тази услуга да затвори цикъла Direct-to-home.

Повече информация може да получите на официалния сайт на Булсатком, на телефони *4800 (по тарифния план на мобилния оператор), 0800 13800 (безплатно от цялата страна), както и чрез Skype – bulsatcom.