Биткойн АТМ

BATM

Първият двупосочен Биткойн АТМ в България се намира в The Mall на ниво -1 срещу К-Експрес. Удобното работно време на търговския център, директният достъп до паркинга и бизнес сградите, удобните транспортни връзки с центъра на града и автомагистрала Тракия, както и близостта до Летище София правят локацията на устройството отлична.

Криптовалутите, които може да закупите са: Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Litecoin, Monero и Dash, а тези, които може да продадете: Bitcoin, Litecoin или Dash. Комисионната, която събира устройството е около 3% от пазарната цена към момента на сделката и според авторитетния източник Coin ATM Radar тази комисионна е почти 3 пъти по-ниска от средната, която събират Биткойн АТМ устройствата в световен мащаб.

Лимитът на единична транзакция е 9950 BGN. Ако клиентът желае да закупи или продаде криптовалута на по-голяма стойност, може да повтори операцията многократно. При закупуване на криптовалута може да заплатите с български левове, евро или щатски долари. При продажба на криптовалута ще получите български левове.

Ако не разполагате с портфейл, където да Ви бъде изпратена закупената криптовалута, устройството може да издаде хартиен портфейл или безконтактна NFC карта. Посредством NFC картата може да закупите и продадете криптовалута само с едно докосване на NFC четеца, както на това АТМ устройство, така и на всяко друго, което поддържа NFC функционалност.

По подразбиране интерфейсът е на български език, но също така поддържа английски, испански и други езици, което е удобно за чуждестранни клиенти.

Биткойн АТМ устройството в The Mall се радва на огромна популярност сред жителите и гостите на град София и се превърна в емблематична придобивка за града. От инсталирането му през юли 2018 г. e обслужило хиляди клиенти, а по обем на извършените сделки вече се нарежда сред най-успешните Биткойн АТМ в света.

Оператор на устройството е DG.cash – българска компания заемаща лидерска позиция на пазара на криптовалутите в страната.

  • Работно време: 10:00 - 22:00
  • Уебсайт: https://dg.cash/bg
  • Еmail sofia@dg.cash
  • Телефон: (+359) 88 646 23 09
  • Социални мрежи:

ПОСЛЕДНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ