Биткойн АТМ

bitcoin

Първият двупосочен Биткойн АТМ в България се намира в The Mall на ниво -1 над Tavex. Удобното работно време на търговския център, директният достъп до паркинга и бизнес сградите, удобните транспортни връзки с центъра на града и автомагистрала Тракия, както и близостта до Летище София правят локацията на устройството отлична.

Може да закупите и продадете различни видове криптовалути.

Лимитът на единична транзакция е 9750 BGN. Ако клиентът желае да закупи или продаде криптовалута на по-голяма стойност, може да повтори операцията многократно. При закупуване на криптовалута може да заплатите с български левове, евро или щатски долари. При продажба на криптовалута ще получите български левове.

Ако не разполагате с портфейл, където да Ви бъде изпратена закупената криптовалута, устройството може да издаде хартиен портфейл.

По подразбиране интерфейсът е на български език, но също така поддържа английски, което е удобно за чуждестранни клиенти.

Биткойн АТМ устройството в The Mall се радва на огромна популярност сред жителите и гостите на град София и се превърна в емблематична придобивка за града. От инсталирането му през юли 2018 г. e обслужило хиляди клиенти, а по обем на извършените сделки вече се нарежда сред най-успешните Биткойн АТМ в света.

 

  • Работно време: 10:00-21:00
  • Еmail catm@tuta.io
  • Телефон: +35924087529
  • Социални мрежи: