Billa

billa_exterior_4

BILLA България  е първата международна верига супермаркети на българския пазар, навлязла през 2000 г. с откриването на първия си магазин на 5 октомври в София.

Компанията продължава интензивно да развива мрежата си от супермаркети и да предоставя на клиентите си познатите със своето качество и свежест месо, хляб, плодове и зеленчуци, деликатеси и всичко необходимо за ежедневното пазаруване сред асортимент от специално подбрани качествени стоки за всеки вкус и джоб.

BILLA в The Mall се простира на площ от 1911 кв. м., което го прави най-големият обект на BILLA до момента. Концепцията му е адаптирана към спецификите на голям търговски център и ще предложи на клиентите комфортно пазаруване и разнообразие от висококачествени стоки. Обектът разполага и с удобен кът за хранене, където посетителите на търговския център и работещите в него и околните бизнес сгради могат да се насладят на закупените храни и напитки от BILLA.

В новия магазин клиентите ще открият месни и безмесни грил специалитети, прясно изцедени сокове и свежи салати. Супермаркетът ще предлага и изкушения като хотдог, сандвичи и пици. Почитателите на японската храна пък ще могат да се насладят на суши специалитети, а любителите на бирата – на качествено живо пиво. Клиентите ще имат възможност да се възползват и от още една услуга – мелене, овкусяване и опушване на месо.

 

  • Работно време: 08:00 - 22:00
  • Уебсайт: https://www.billa.bg/
  • Телефон: 02/9068070
  • Социални мрежи:

ПОСЛЕДНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

BILLA_SuperStart_Carousel_1080x1080_01

Супер старт в BILLA

Превърни обикновеното начало на седмицата в Супер Старт в BILLA. Зареди всичко необходимо за седмицата и помогни на семейния бюджет. Защото ти си супер героят вкъщи. А какво още ще откриеш в BILLA, рагзледай в седмичната брошура тук.  

Нови предложения от BILLA

Разгледай новите предложения на BILLA. *Предложенията са актуални от 7.10.2021 г.

BILLA_21_KV_1080x1080

BILLA празнува, а ти печелиш

BILLA става официално пълнолетна по всички стандарти! И има защо да почерпи. И го прави подобаващо само като регистрираш касовата бележка oт твоята покупка с BILLA card. Разбери подробностите тук.

BILLA_Gradini_IG_1080x1080_01

Разнообразна диета в новата брошура на BILLA

Погрижи се за разнообразната диета на твоите близки с качествените и свежи български плодове и зеленчуци от BILLA Градини. А какво още е подгтовила BILLA за седмицата, разбери в брошурата тук.

ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ