Billa

billa_exterior_4

BILLA България  е първата международна верига супермаркети на българския пазар, навлязла през 2000 г. с откриването на първия си магазин на 5 октомври в София.

Компанията продължава интензивно да развива мрежата си от супермаркети и да предоставя на клиентите си познатите със своето качество и свежест месо, хляб, плодове и зеленчуци, деликатеси и всичко необходимо за ежедневното пазаруване сред асортимент от специално подбрани качествени стоки за всеки вкус и джоб.

BILLA в The Mall се простира на площ от 1911 кв. м., което го прави най-големият обект на BILLA до момента. Концепцията му е адаптирана към спецификите на голям търговски център и ще предложи на клиентите комфортно пазаруване и разнообразие от висококачествени стоки. Обектът разполага и с удобен кът за хранене, където посетителите на търговския център и работещите в него и околните бизнес сгради могат да се насладят на закупените храни и напитки от BILLA.

В новия магазин клиентите ще открият месни и безмесни грил специалитети, прясно изцедени сокове и свежи салати. Супермаркетът ще предлага и изкушения като хотдог, сандвичи и пици. Почитателите на японската храна пък ще могат да се насладят на суши специалитети, а любителите на бирата – на качествено живо пиво. Клиентите ще имат възможност да се възползват и от още една услуга – мелене, овкусяване и опушване на месо.

 

  • Работно време: 08:00 - 22:00
  • Уебсайт: https://www.billa.bg/
  • Телефон: 02/9068070
  • Социални мрежи:

ПОСЛЕДНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

BILLA_EasterCatalogue_IG_Story_1080x1920_03

Разгледай великденския каталог на BILLA

Хитростите при подготовка за наближаващите великденските празници са много, но ето няколко трика. Нека яйцата да са пресни и качествени, а усмивките широки. А всичко останало ще откриеш в седмичната брошура на BILLA или на рафтовете в магазина в The Mall!

BILLA_KV_Card_FB_1080x1080_01

Още по-удобно пазаруване с BILLA Card!

В BILLA в The Mall те очаква приятно пазаруване. А то е още по-удобно с BILLA card. Ако още не си се сдобил с новата карта, направи го сега. Лесно и бързо става чрез приложението BILLA App или в твоя профил на billa.bg

BILLA_EasterCataogue_FB_1080x1080_01

Предложения за Великден от Billa

Не всеки ден е Великден. Но каталогът на BILLA те очаква всеки ден с подбрана селекция, с която да подредиш знаменита трапеза! Разгледай много празнични предложения и в магазин BILLA в The Mall и започни подготовката за празника още сега.

BILLA_SplitScreen_Krasan_IG_1080x1080_01

Billa пекарна

Прясно изпеченият кроасан от BILLA Пекарна не може да бъде сбъркан с никой друг. Открий още много прясно изпечени вкусотии в BILLA в The Mall, а преди това разгледай и седмичната брошура на www.billa.bg

ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ