Benetton/Sisley

Benetton-Sisley в The Mall

Benetton e световен лидер в производството и разпространението на дамско, мъжко, детско, тинейджърско облекло и бельо. Колекциите, както класически, така и изцяло модно ориентирани, са предназначени да задоволят вкусовете на потребителите от различни възрасти. Характерен за тях е цветния, жизнерадостен и динамичен стил на Benetton, пъстра палитра от цветове и свеж дизайн. Всички артикули са изработени с внимание към детайлите и от високотехнологични материи и носят етикет „eco-safe”, произведени с грижа към природата и природосъобразни материи.

ПОСЛЕДНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

Benetton_30%ALL

Всичко с 30% намаление!

Седмицата започва с прекрасна новина – цялата колекция* пролет/лято 2018 е с 30% отстъпка от ДНЕС!

benetton-sale-30%

Benetton изпраща пролетта с 30% намаления

Benetton & Sisley с -30% сезонно намаление на цялата колекция Пролет 2018. Превърнете хубава новина в ползотворен шопинг на артикули от пролетните колекции на любимите брандове. Очакваме ви!

1st_june_benetton

Нарисувай мечтите си с Benetton!

На най-любимия детски празник „Деня на детето” Benetton посреща своите малки фенове с 20% отстъпка на всички детски артикули от колекция пролет/лято 2018. Гмурнете се в свежата и зареждаща с настроение колекция на най-цветния бранд и облечете своите малчугани с атрактивната отстъпка. Не забравяйте, че още едно допълнително предимство, което ще ви направи удовлетворени от […]

Benetton_new_arrivals

Лято с Benetton

Подготви се за лятото с новата лятна колекция на Benetton, която вече е налична в магазина!