отваря след
в The Mall дж

Arena

arena-store-photo

Кино Арена The Mall е част от водещата киноверига Арена. Разполага с 10 зали, включително и луксозна VIP зала с 50 места. Залите в киното са оборудвани с модерна прожекционна и озвучителна системи, за да предложат върховно киноизживяване на всеки зрител. Киното работи с RealD технология, която предоставя кристално чисти и ярки 2D и 3D изображения. Специалните RealD 3D очила се предлат в размер за възрастни и деца.
Щандът за пуканки предлага разнообразие от вкусотии за малки и големи, включително филмови менюта с брандирани чаши и играчки.

ПОСЛЕДНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

Banner_720x320

От 23.02.2018 гледайте Привличане – следвай ритъма на сърцето си

Може да закупите билети от 23 Февруари на касите в Кино Арена или директно на сайта http://www.kinoarena.com/bg/movie/privlichane/23-02-2018. Историята разказва как младата учителка по история Лора Ангелова (Яна Маринова) е разкъсвана между любовта си към училището, което баща й е основал, и миналото си на състезател по спортни танци. Колегите и я уважават, а учениците я обожават. […]

030415-RIGOLETTO-WEB-BANNERS-1440_760

РИГОЛЕТО – ОПЕРА В ТРИ ДЕЙСТВИЯ

ВЪЗТОРЖЕНО ПРИЕТАТА ПОСТАНОВКА НА ДАЙВИД МАКВИКАР НА ЗАВЛАДЯВАЩАТА И ТРАГИЧНА ОПЕРА Е ПОД ДИРИГЕНТСТВОТО НА АЛЕКСАНДЪР ДЖОЕЛ И С УЧАСТИЕТО НА НЕВЕРОЯТНИТЕ ИЗПЪЛНИТЕЛИ ДИМИТРИ ПЛАТАНИС, ЛУСИ КРОУ И МАЙКЪЛ ФАБИАНО.

kinoarena-020118

От 22 декември Кино Арена пуска в продажба билетите за новия български филм НОКАУТ или ВСИЧКО, КОЕТО ТЯ НАПИСА

От 22 декември на касите в Кино Арена или директно през сайта kinoarena.com може да си закупите билети за новия български кинохит НОКАУТ или ВСИЧКО, КОЕТО ТЯ НАПИСА. Филмът на Ники Илиев е на голям екран от 05.01.2018 г.

arena-141117

Прожекции на специални цени в кино Арена

ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ