Andrews/

andrews-store-photo

Andrews/ е един от символите на българската мода – вдъхновение за креативност, дизайн и елегантност за цяло поколение. Компанията е с мисията да възпитава естетически вкус и да фокусира вниманието върху положителните примери за успех и стил.

Бизнес концепцията на Andrews/ e базирана на креативност, съвременен дизайнерски подход и безкомпромисно качество.

Колекциите на Andrews/ са насочени към успелия мъж – джентълмен, космополит, личност с позитивна нагласа, елегантно поведение и високи цели, който разпознава качеството и не прави компромис с личния си стил.

Andrews/ предлага пълна гама мъжки облекла –Ceremony е ексклузивна линия за специални случаи, Business колекцията е съобразена със съвременни корпоративен протокол, Smart серията включва универсална елегантност за деловото всекидневие, а Casual линията е подходящ избор за приключенията и спорта през свободното време.

Акцент вколекциите е концепцията TOTAL LOOK, която улеснява избора, гарантира безкопромисна, завършена визия и носи самочувствие на мъжа.

Разположение:
Етаж 1: от централния вход направо, с ескалатора нагоре, наляво от ескалатора, после вдясно.

Начини на плащане:
В брой; с карти от Борика, Visa, MasterCard, American Express; с ваучери от Accor, Sodexo, Menu Gift, Flexi Pass, Cadhoc

ПОСЛЕДНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

andrews-221117

Big Friday в Andrews на 24 ноември

В рамките на деня може да се възползвате от 30% отстъпка на всички артикули без обувки, кожени якета и аксесоари и от невероятните модни предложения от новата колекция на марката.

andrews-081117

Станете част от Andrews/ Gentlemen’s Weekend в The Mall

Възползвайте се от 20% отстъпка на всички артикули. Специалното ни събитие е посветено на ценностите на джентълменството – благородство, изтънченост, галантност и стил.

andrews-021017

Less is More — Колекция есен/зима 2017-2018 от Andrews/

Природата и по-близката ни връзка с нея, балансът във всепоглъщащия ни технологичен свят, миналото през окото на бъдещето и устойчивостта в модата са основните вдъхновения в новата колекция на модна къща Andrews/.

andews-200917

Andrews/ с отстъпки за лятна колекция

Добавяме още 20% към отсъпката от 70% на лятната колекция на Andrews/ за периода от 6 до 26 септември.