Andrews/

andrews-store-photo

Andrews/ е един от символите на българската мода – вдъхновение за креативност, дизайн и елегантност за цяло поколение. Компанията е с мисията да възпитава естетически вкус и да фокусира вниманието върху положителните примери за успех и стил.

Бизнес концепцията на Andrews/ e базирана на креативност, съвременен дизайнерски подход и безкомпромисно качество.

Колекциите на Andrews/ са насочени към успелия мъж – джентълмен, космополит, личност с позитивна нагласа, елегантно поведение и високи цели, който разпознава качеството и не прави компромис с личния си стил.

Andrews/ предлага пълна гама мъжки облекла –Ceremony е ексклузивна линия за специални случаи, Business колекцията е съобразена със съвременни корпоративен протокол, Smart серията включва универсална елегантност за деловото всекидневие, а Casual линията е подходящ избор за приключенията и спорта през свободното време.

Акцент вколекциите е концепцията TOTAL LOOK, която улеснява избора, гарантира безкопромисна, завършена визия и носи самочувствие на мъжа.

Разположение:
Етаж 1: от централния вход направо, с ескалатора нагоре, наляво от ескалатора, после вдясно.

Начини на плащане:
В брой; с карти от Борика, Visa, MasterCard, American Express; с ваучери от Accor, Sodexo, Menu Gift, Flexi Pass, Cadhoc

ПОСЛЕДНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

snipAndrews

Andrews/ Fashion Weekend

Уважаеми клиенти, Специалното модно събитие Andrews/ Fashion Weekend на 12, 13 и 14 октомври ще Ви представи най-новото от Andrews/ за сезона. Само този уикенд нашата нова колекция есен/зима ще се предлага на преференциални цени  – 20%.  

Mall_SS-70%+20%-min

Andrews/ обяви финално намаление 70+20%

Andrews/ обяви финала на своите летни намаления със специална отстъпка 70+20%. Възползвайте се от предложението до 15 септември и изпратете лятото със стил!

Andrews_SS-50%-min

Andrews/ с нови летни намаления

Лятното намаление на Andrews/ започва на 27 юни. Очакваме ви в The Mall с до 50% отстъпка за последната ни колекция. Пазарувайте с лятно настроение и удоволствие!

Mall_Andrews Fathers Weekend 2018-min

Andrews/ father’s weekend

Да бъдеш добър баща е мисия. Станете част от инициативата ANDREWS/ FATHER’S WEEKEND, с която изразяваме признателност към всички мъже, които са положителен пример и вдъхновение. Зарадвайте своите близки и се възползвайте от специалното ценово предложение – 20% само на 2, 3 и 4 юни .