Andrews/

andrews-store-photo

Andrews/ е един от символите на българската мода – вдъхновение за креативност, дизайн и елегантност за цяло поколение. Компанията е с мисията да възпитава естетически вкус и да фокусира вниманието върху положителните примери за успех и стил.

Бизнес концепцията на Andrews/ e базирана на креативност, съвременен дизайнерски подход и безкомпромисно качество.

Колекциите на Andrews/ са насочени към успелия мъж – джентълмен, космополит, личност с позитивна нагласа, елегантно поведение и високи цели, който разпознава качеството и не прави компромис с личния си стил.

Andrews/ предлага пълна гама мъжки облекла –Ceremony е ексклузивна линия за специални случаи, Business колекцията е съобразена със съвременни корпоративен протокол, Smart серията включва универсална елегантност за деловото всекидневие, а Casual линията е подходящ избор за приключенията и спорта през свободното време.

Акцент вколекциите е концепцията TOTAL LOOK, която улеснява избора, гарантира безкопромисна, завършена визия и носи самочувствие на мъжа.

Разположение:
Етаж 1: от централния вход направо, с ескалатора нагоре, наляво от ескалатора, после вдясно.

Начини на плащане:
В брой; с карти от Борика, Visa, MasterCard, American Express; с ваучери от Accor, Sodexo, Menu Gift, Flexi Pass, Cadhoc

ПОСЛЕДНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

gffgdgdf

Коледни промоции в Andrews/

Коледното пазаруване в Andrews започна! От 15-ти до 26-ти декември, пазарувай с до -20% намаление на всичко.

gfhgfghf

Andrews/ Musical Weekend от 7 до 9 декември

Andrews/ Musical Weekend ще Ви зареди с позитивна празнична енергия! Каним Ви на 7, 8 и 9 декември  във всички наши магазини, за да споделим удоволствието от музиката и модата. Специални ценови предложения – 20% само през уикенда.

Mall_BF_40

Andrews/ с -40% намаления

Andrews/ ще бъде част от световната инициатива Big Friday и на 23 ноември ще предложи специални цени – 40%.

Web banner 1440x760p

Новата есенно-зимна колекция на Andrews/

Колекция есен-зима 2018/2019 Новата есенно – зимна колекция на Andrews/ е многопластова като времето, в което живеем: тя прави реверанс пред луксозния аристократизъм на миналото, напомня за динамиката на стрийт културата, свързана е с номадския лайфстайл и изцяло подчинена на съвременния мултикултурен вихър. Като цветова палитра носи усещане за топлото и дълбоко очарование на есенните […]