Andrews/

andrews-store-photo

Andrews/ е един от символите на българската мода – вдъхновение за креативност, дизайн и елегантност за цяло поколение. Компанията е с мисията да възпитава естетически вкус и да фокусира вниманието върху положителните примери за успех и стил.

Бизнес концепцията на Andrews/ e базирана на креативност, съвременен дизайнерски подход и безкомпромисно качество.

Колекциите на Andrews/ са насочени към успелия мъж – джентълмен, космополит, личност с позитивна нагласа, елегантно поведение и високи цели, който разпознава качеството и не прави компромис с личния си стил.

Andrews/ предлага пълна гама мъжки облекла –Ceremony е ексклузивна линия за специални случаи, Business колекцията е съобразена със съвременни корпоративен протокол, Smart серията включва универсална елегантност за деловото всекидневие, а Casual линията е подходящ избор за приключенията и спорта през свободното време.

Акцент вколекциите е концепцията TOTAL LOOK, която улеснява избора, гарантира безкопромисна, завършена визия и носи самочувствие на мъжа.

Разположение:
Етаж 1: от централния вход направо, с ескалатора нагоре, наляво от ескалатора, после вдясно.

Начини на плащане:
В брой; с карти от Борика, Visa, MasterCard, American Express; с ваучери от Accor, Sodexo, Menu Gift, Flexi Pass, Cadhoc

ПОСЛЕДНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

Andrews_SS-50%-min

Andrews/ с нови летни намаления

Лятното намаление на Andrews/ започва на 27 юни. Очакваме ви в The Mall с до 50% отстъпка за последната ни колекция. Пазарувайте с лятно настроение и удоволствие!

Mall_Andrews Fathers Weekend 2018-min

Andrews/ father’s weekend

Да бъдеш добър баща е мисия. Станете част от инициативата ANDREWS/ FATHER’S WEEKEND, с която изразяваме признателност към всички мъже, които са положителен пример и вдъхновение. Зарадвайте своите близки и се възползвайте от специалното ценово предложение – 20% само на 2, 3 и 4 юни .

FB_AMW_SS2018-min

Andrews/ Musical Weekend

Уважаеми клиенти, Andrews/ Musical  Weekend  ви очаква на  11, 12 и 13 май с вдъхновяваща музика и специални ценови предложения – 20 %. Пзарувайте с настроение и удоволствие!

Mall_AGW-min

Andrews/ Gentlemen’s Weekend

Уважаеми клиенти, само на 13, 14 и 15 aприл може да станете част от Andrews/ Gentlemen’s Weekend, в рамките на който може да се възползвате от 20% отстъпка на всички артикули. Специалното ни събитие е посветено на ценностите на джентълменството – благородство, изтънченост, галантност и стил, и ще се проведе в нашите магазини в  The […]