Andrews/

andrews-store-photo

Andrews/ е един от символите на българската мода – вдъхновение за креативност, дизайн и елегантност за цяло поколение. Компанията е с мисията да възпитава естетически вкус и да фокусира вниманието върху положителните примери за успех и стил.

Бизнес концепцията на Andrews/ e базирана на креативност, съвременен дизайнерски подход и безкомпромисно качество.

Колекциите на Andrews/ са насочени към успелия мъж – джентълмен, космополит, личност с позитивна нагласа, елегантно поведение и високи цели, който разпознава качеството и не прави компромис с личния си стил.

Andrews/ предлага пълна гама мъжки облекла –Ceremony е ексклузивна линия за специални случаи, Business колекцията е съобразена със съвременни корпоративен протокол, Smart серията включва универсална елегантност за деловото всекидневие, а Casual линията е подходящ избор за приключенията и спорта през свободното време.

Акцент вколекциите е концепцията TOTAL LOOK, която улеснява избора, гарантира безкопромисна, завършена визия и носи самочувствие на мъжа.

Разположение:
Етаж 1: от централния вход направо, с ескалатора нагоре, наляво от ескалатора, после вдясно.

Начини на плащане:
В брой; с карти от Борика, Visa, MasterCard, American Express; с ваучери от Accor, Sodexo, Menu Gift, Flexi Pass, Cadhoc

ПОСЛЕДНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

andrews-050517

Andrews/ Musical Weekend ще ви зареди с позитивна енергия за пролетния сезон.

Само този уикенд – 5, 6, 7 май, в магазините на Andrews/ ще се запознаете с новите тенденции в мъжката мода под акомпанимента на класическа музика и ще се възползвате от специални ценови предложения – 20%.

andrews-060417

Andrews/ Gentlemen’s Weekend на 7, 8 и 9 април

Включете се в Andrews/ Gentleman’s Weekend на 7, 8 и 9 април и се възползвайте от специалните ценови предложения – 20 %.

andrews-301116

Andrews/ Musical Weekend

Само този уикенд на 2, 3 и 4 декември модата среща класиката в магазините на Andrews/. Музикален уикенд поставя началото на коледните празници с вълшебството на музиката и специални ценови предложения.

andrews-111116

Andrews/ Gentleman’s Weekend — 11, 12 и 13 ноември

Andrews/ Gentleman’s Weekend е с идеята да популяризира ценностите на съвременния джентълмен: благородство, изискано общуване, чувство за чест, смелост, щедрост, образованост, галантност, елегантност, стил.