отваря след
в The Mall дж

Anabel Arto

Anabel Arto е международна марка бельо, която дава на жената невероятен комфорт, грандиозно съблазнително деколте и всекидневно чувство на празнуване. Продукцията ни се продава успешно в над 10 държави по света.

Сплотения ни екип от професионалисти работи върху създаването на корсетно и спално бельо, бански костюми и плажно облекло, чорапи и чорапогащи, домашно облекло и трикотаж за цялото семейство.

Нашето кредо е креативност и свежа емоция във всяка колекция от бельо и бански костюми. Търговската марка създава авторски колекции за млада и успешна аудитория.

Бельо и бански костюми Anabel Arto помагат на притежателя й да покаже своята естествена чувственост, сексуалност и елегантност. Формовани и меки чашки осигуряват идеално прилепване на сутиена, ефектен силует и съблазнителна линия на деколтето. Anabel Arto е изборът  на енергични, активни и уверени жени с невероятно изразена индивидуалност. Бельото на Anabel Arto е малката тайна, с която сте просто неповторими!

ПОСЛЕДНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

1080х1080_Pink

Нова колекция Pink от Anabel Arto

Бутик Anabel Arto представя новината на есенния сезон!🍁 Това е памучната ни колекция на домашно облекло Pink. Романтичен, нежно розов цвят, тренд- ивица и дребен пикантен геометричен принт създават образ, който придава усещане за позитивно добро настроение. Вижте пълната ни колекция в бутика Anabel Arto на етаж 1 в The Mall.

600х600_Dream

Нова колекция в магазин Anabel Arto

Изящния бутик за бельо и бански костюми #AnabelArto представя новата си колекция от бельо #Dream – тънка, лека, проветрива безтегловност, която създава мистериозен и нежен женски образ. Вашата крехкост и нежност са удоволствие и приоритет за нас. Новите модели вече са в бутик Anabel Arto на 1-ви етаж. Разгледай: https://goo.gl/LjKwzr

Болгария

Намаления до -50% от Anabel Arto

Започна сезонното намаление в магазин Anabel Arto, на ниво 1 в The Mall. Летни предложения с до -50%. Очакваме ви!

Болгария

До -50% в новия бутик Anabel Arto в The Mall

Очакваме те в новия бутик за бански и бельо Anabel Arto! Международната марка, в която са влюбени всички жени, ти дава до 50% отстъпка. Възползвай се от огромното разнообразие и специалните ни предложения на стилни плажни костюми и изкусително бельо. Подготви се за едно незабравимо лято в бутик Anabel Arto, The Mall, етаж 1. Повече може […]