Alfatour

alfatour-store-photo

Алфатур е лидер в туристическите услуги за България. Компанията обслужва разнообразни самолетни и автобусни почивки в България и чужбина. Основни направления са чартърните програми на компанията. Алфатур организира собствени чартърни програми, като акцентът са почивки в Малта, Миконос, Санторини.
Компанията има и основен дял в изходящия туризъм и почивки в Анталия, Сардиния, Тенерифе, Закинтос и мн др.
През сайта на Алфатур можете да направите и търсене за хотелско настаняване, рент-а-кар услуги и дори самолетни билети, в случай, че имате по- специални изисквания за Вашите дати за отпътуване или настаняване.
Изключително атрактивни всяка година са празничните и Новогодишни програми на Алфатур до дестинации като Тайланд, Занзибар, Виетнам, Индия, както и разбира се по- традиционни европейски градове.
Всяка година Алфатур има организирани чартърни програми за майските, Великденските и септемврийските празници.
От тази година Алфатур предлага и хотелско настаняване за любителите на Слънчев Бряг в собствения си хотел Рио Гранде 4*.
Независимо дали имате нужда от корпортивно обслужване, почивка на море, на планина, а защо не и пътуване с круиз Алфатур е вашият най- добър избор.
Заповядайте в новия ни офис в The Mall, където нашите консултанти ще Ви предложат индивидуална консултация и ще ви запознаят с най- новите ни услуги, промоции и предложения.