отваря врати след:
дж

Starbucks

starbucks-211117-0

Добре дошли в Starbucks® – мястото, където можете да откриете най-доброто кафе в света.

Нашият екип ще ви посрещне с усмивка и ще ви предостави едно незабравимо изживяване.

Starbucks® e любимо място между работата и дома, за приятелски и семейни срещи, или бизнес ангажименти. В Starbucks® можете да се насладите на прясно приготвено ароматно кафе – 100% Арабика, или чай в уютна атмосфера, с приятна музика и достъп до интернет. Предлагаме също уникални видове кафе на зърна, които можете да си приготвите у дома, както и оригинални чаши и тъмблъри, някои от които с колекционерска стойност. Любителите на здравословния начин на живот ще намерят при нас вкусни закуски, сандвичи, смутита и други.

Starbucks® е американска компания за кафе и верига заведения, основана през 1971 г. в Сиатъл, САЩ. До момента разполага с общо над 27 хил. заведения в повече от 70 държави. В България тя е представена от AmRest Coffee, най-голямата независима компания, оперираща с ресторанти в Централна и Източна Европа.

  • Работно време: Пон - Петък: 8:00 - 21:30 Съб - Нед: 8:30 - 21:30
  • Уебсайт: http://www.starbucks.bg/
  • Телефон: +359 879 609 265
  • Социални мрежи:

ПОСЛЕДНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

SBX_Halloween019_FBevent

Хелоуин празник и премиера на Phantom Frappuccino в Starbucks

По повод Хелоуин от Starbucks The Mall са ти подготвили нещо празнично. На 31 октомври в 17:00 при нас ще се състои премиерата на най-новата им напитка – Phantom Frappuccino! Освен че ще се насладим на препълнени догоре вкусни чаши, ще се забавляваме и с актьора Петър Байков – известен с таланта си да създава […]

za-petyk

Актуалните предложения на Starbucks

А в Starbucks има толкова хубави неща в момента. Завръщането на легендарното Pumpkin Spice Latte и фактът, че напитката ти е по-евтина, ако ползваш чаша за многократна употреба, са само две от тях. Очакваме те с топло и ароматно меню в застудяващото време.

za-sybota

Юбилейно кафе на Старбъкс

Легендата гласи, че изплуват ли – русалките носят мечти, любов и сбъдват желания. Русалката на Starbucks неслучайно е върху опаковката на юбилейното им кафе. Опитайте го и ароматът му ще ви отведе в света на мечтите!  

za-srqda

Кроасан с шунка и гауда от Starbucks

Всички сме добре запознати с вкуса на пухкавото изделие, наречено кроасан. ⁠ Познаваме и хиляди негови разновидности сладки и солени, похапвани за закуска или за обяд. А съчетанието на вкусен кроасан с шунка и гауда е неустоимо!