Ola Taste of MED

Capture

Ние от OLA обичаме храната. Фенове сме на вкусната лазаня, приготвена с прясна паста, крехкото месо и свежите салати, овкусени с ароматен зехтин и подправки от градината.

Знаем, че хапването в мола не винаги е лесна задача, особено ако искаш да спестиш време, но и да се храниш здравословно. Определено нашата страст не са бургерите, замразените пици и сандвичи, затова и всяка сутрин може да видите готвачите на OLA да приготвят на място менюто за деня.

Избрахме средиземноморската кухня, защото е не само наистина полезна, но и защото комбинира храна богата на вкусове, аромати и настроение.

Обичаме да експериментираме и непрестанно допълваме рецептурника си с нови вкусни предложения.

Любителите на различните видове диети могат да открият при нас безмесни ястия и предложения без глутен и млечни продукти.

Стремим се да подкрепяме локалното производство и когато сезона позволява, зареждаме продукти от българските градини, които стават главни действащи лица в сезонните ни предложения.

Знаем, че не всеки се храни еднакво, затова всички наши ястия се предлагат на грамаж, според апетита, а не на порции. Не сме почитатели на ненужното изхвърляне на храна и вярваме, че осъзнатото хранене ни прави по-здрави и добри.

Знаем, че добрата храна върви най-добре с качествено и приветливо обслужване и работим усърдно похапването при нас да е приятно преживяване.

Заповядайте на място в обекта ни в The Mall!

ПОСЛЕДНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

pileshka

Вкусни предложения от Ola

Какво ще хапнеш днес? Пиле Верона, лазаня с прясна паста, пене с коприва, орехи и чери домати, телешко Риоха, пълнени домати с ориз и гъби, пилешка супа с куркума, печена тиква? Каквото и да избереш, няма да сбъркаш! Поръчай с доставка или вземи за вкъщи от Ola:   За детето избери детско меню със свежи краставички, вкусни […]

koledno menu - 2020 - post - v3

Празнично меню за Коледа от Ola

Тази година от OLA Taste of MED са подготвили специално празнично меню за вкъщи с вкусни и ароматни ястия. Менюто е в три варианта, а посочените количествата са за 1 човек, за да може всеки от семейството или гостите да избере своето любимо меню и да похапне на празника това, което иска. Меню може да […]

postno menu4

Празнично меню за Бъдни вечер от Ola

За празничната трапеза на Бъдни вечер тази година от OLA са ти приготвили 4 изключително вкусни постни менюта. Всяко от тях включва не само традиционните за празника ястия, но и специални предложения от средиземноморската кухня. Ароматни, вкусни, здравословни и съблазнителни – това са нашите постни менюта, които те очакват. Поръчай с доставка до вкъщи или […]

Facebook Post Friday 1080x1080 px

Сладък петък с Ola

Този петък 27.11. в Ola получаваш тирамису подарък с всяка поръчка над 20 лв.