отваря след
в The Mall дж

Ola Taste of MED

ola-store-photo

Ola Taste of MED — вкусна Средиземноморска храна, приготвена със свежи продукти, на място, всеки ден!

Ola Taste of MED е верига заведения за хранене с обекти в София, Варна и Бургас. Вече 10 години предлагаме свежо приготвена на място Средиземноморска храна в едни от най-популярните и успешни локации в България.

Концепцията ни се състои в няколко основни принципа:

Богат избор — Менюто ни включва изключително разнообразие от салати, топли ястия, супи, месни и безмесни гозби, както и десерти, свежи плодове според сезона и топли и студени напитки за всеки вкус.

Свежи продукти — Всичко, изложено на витрините ни, е прясно приготвено всеки ден и на място в обекта.  Подбираме безкомпромисно продуктите и държим на високото качество на всяка една съставка.

Свобода — Ние знаем, че не всеки се храни еднакво, затова не ограничаваме клиентите си с порции.  В Ola Taste of MED всеки може да избере колкото желае от всяко ястие, съобразявайки се с индивидуалната си диета и настроение на момента.

Актуалност — 
Ние следим внимателно новостите и развитието в сферата на кулинарията и редовно се допитваме до нашите клиенти, комуникираме с екипa и поддържаме активни профили в социалните мрежи. Всичко това цели да сме винаги в крак с времето и с желанията Ви.

Персонално отношение — 
Ние не само ще Ви обслужим компетентно, но и ще Ви накараме да се усмихнете – обслужването на клиенти е част от задължителното обучение, което всеки преминава в Ola Taste of MED, наравно с тънкостите на средиземноморската кухня.

Заповядайте на място в обектите ни, а за новини и текущи промоции – следете ни в социалните мрежи и на официалния ни сайт.

ПОСЛЕДНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

OLA 10 fb-01

Ola празнува рожден ден и раздава подаръци

По случай празника всеки, който хапне при OLA, ще получи освежаваща лимонада! А всеки със сметка от минимум 10 лeвa, ще получи скреч карта, с която ще спечели страхотна дъска от маслиново дърво или още много награди. Повече за правилата на ola-bg.com

ola-080118

Тирамису и кафе

Ароматна чаша кафе и божественото тирамису на Ola e малкото удоволствие, което ти трябва в януарските следобеди.

ola-121217

И тази година Ola ще се погрижи за празничната трапеза!

Ще спазим красивата традиция на Малката Коледа и ще приготвим за вас разядки, сармички, пълнени пиперки с ориз и още традиционни вкусотии, приготвени като у дома.

ola-081117

Зарадвайте своя малчуган със страхотна награда!

Участвайте в томболата и спечелете атрактивна тротинетка или едно от вкусните детски менюта на Ola!

ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ