Ola Taste of MED

ola-store-photo

Ola Taste of MED – вкусна Средиземноморска храна, приготвена със свежи продукти, на място, всеки ден!

Ola Taste of MED е верига заведения за бързо хранене с обекти в София, Варна и Бургас. Вече 8 години предлагаме свежо приготвена на място Средиземноморска храна в едни от най-популярните и успешни молове в България.

Концепцията ни се състои в няколко основни принципа:

Богат избор – Менюто ни включва изключително разнообразие от салати, топли ястия, супи, месни и безмесни гозби, както и десерти, свежи плодове според сезона и топли и студени напитки за всеки вкус.
Свежи продукти – Всичко, изложено на витрините ни, е прясно приготвено всеки ден и на място в обекта.  Подбираме безкомпромисно продуктите и държим на високото качество на всяка една съставка.
Свобода – Ние знаем, че не всеки се храни еднакво, затова не ограничаваме клиентите си с порции.  В Ola Taste of MED всеки може да избере колкото желае от всяко ястие, съобразявайки се с индивидуалната си диета и настроение на момента.
Актуалност – Ние следим внимателно новостите и развитието в сферата на кулинарията и редовно се допитваме до нашите клиенти, комуникираме с екипa и поддържаме активни профили в социалните мрежи. Всичко това цели да сме винаги в крак с времето и с желанията Ви.
Персонално отношение – Ние не само ще Ви обслужим компетентно, но и ще Ви накараме да се усмихнете – обслужването на клиенти е част от задължителното обучение, което всеки преминава в Ola Taste of MED, наравно с тънкостите на средиземноморската кухня.

Заповядайте на място в обекта ни в The Mall, а за новини и текущи промоции – следете ни в социалните мрежи и на официалния ни сайт.

ПОСЛЕДНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ