Ola Taste of MED

Capture

Ние от OLA обичаме храната. Фенове сме на вкусната лазаня, приготвена с прясна паста, крехкото месо и свежите салати, овкусени с ароматен зехтин и подправки от градината.

Знаем, че хапването в мола не винаги е лесна задача, особено ако искаш да спестиш време, но и да се храниш здравословно. Определено нашата страст не са бургерите, замразените пици и сандвичи, затова и всяка сутрин може да видите готвачите на OLA да приготвят на място менюто за деня.

Избрахме средиземноморската кухня, защото е не само наистина полезна, но и защото комбинира храна богата на вкусове, аромати и настроение.

Обичаме да експериментираме и непрестанно допълваме рецептурника си с нови вкусни предложения.

Любителите на различните видове диети могат да открият при нас безмесни ястия и предложения без глутен и млечни продукти.

Стремим се да подкрепяме локалното производство и когато сезона позволява, зареждаме продукти от българските градини, които стават главни действащи лица в сезонните ни предложения.

Знаем, че не всеки се храни еднакво, затова всички наши ястия се предлагат на грамаж, според апетита, а не на порции. Не сме почитатели на ненужното изхвърляне на храна и вярваме, че осъзнатото хранене ни прави по-здрави и добри.

Знаем, че добрата храна върви най-добре с качествено и приветливо обслужване и работим усърдно похапването при нас да е приятно преживяване.

Заповядайте на място в обекта ни в The Mall!

ПОСЛЕДНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

OLA 10 fb-01

Ola празнува рожден ден и раздава подаръци

По случай празника всеки, който хапне при OLA, ще получи освежаваща лимонада! А всеки със сметка от минимум 10 лeвa, ще получи скреч карта, с която ще спечели страхотна дъска от маслиново дърво или още много награди. Повече за правилата на ola-bg.com

Тирамису и кафе

Ароматна чаша кафе и божественото тирамису на Ola e малкото удоволствие, което ти трябва в януарските следобеди.

ola-121217

И тази година Ola ще се погрижи за празничната трапеза!

Ще спазим красивата традиция на Малката Коледа и ще приготвим за вас разядки, сармички, пълнени пиперки с ориз и още традиционни вкусотии, приготвени като у дома.

ola-081117

Зарадвайте своя малчуган със страхотна награда!

Участвайте в томболата и спечелете атрактивна тротинетка или едно от вкусните детски менюта на Ola!