отваря врати след:
дж

La Terrazza

заглавна снимка-min

La Terrazza е най-новият ресторант в The MALL с модерен дизайн и създава усещане за градинска атмосфера. Ние от La Terrazza, най-новият ресторант в The Mall, Ви каним да се насладите на вкусната и разнообразна кухня, която приготвяме за Вас. В La Terrazza ще намерите сезонно меню и свежи обедни предложения, които може да следите на Facebook.com/LaTerrazzaSofia.

С модерният си дизайн и закритата тераса, ресторантът създава усещане за градинска атмосфера. Предлагаме Ви 230 седящи места и голяма площ за коктейлни събития, промоции, презентации, коледни и частни партита.

На Вашето внимание La Terrazza представя барбекю от ново поколение, който гарантира сочни и здравословни храни. Big Green Egg е керамичен грил на дървени въглища, чрез който се разкрива един нов свят от неподозирани възможности за приготвяне на вкусни и сочни ястия от месо, птици, риба, зеленчуци, пица, хляб и много други. Ще се влюбите в “Голямото зелено яйце” още първият път когато се докоснете до храната, приготвена на него.

Ресторантът има отделен Coffee Corner, където всеки ден може да пиете напитки с кафе illy и да закусвате между 09:00 и 11:00 часа.

Нашата отлична организация и добро обслужване са неизменна част от времето, което споделяте при нас.

Очакваме Ви всеки ден между 09:00 и 23:00 часа.

Доверете ни се и заповядайте!

ПОСЛЕДНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ