Costa Coffee

costa-211117-0

КАПКА ИСТОРИЯ ВЪВ ВСЯКА ЧАША
Costa Coffee е създадено през 1971 в Лондон от двамата братя Серджо и Бруно Коста. Днес, само на няколко метра от мястото, където е била първоначално основана, се намира Пекарната на Costa. Там и до сега се произвежда същият Mocha Italia бленд, създаден от двамата братя.

СЪВЪРШЕНАТА КОМБИНАЦИЯ
Когато влезете в кафетерия на Costa, веднага ще усетите топлата и приканваща атмосфера. Ще се очаровате от огромното разнообразие на автентични кафе напитки, както и от страстта, с която професионално обучените Баристи ги приготвят за вас. Тази уникална комбинация ясно ни отличава от всички останали и ние се гордеем с това!

НАЙ-ВАЖНАТА СЪСТАВКА
Ръчното приготвяне на кафето е изкуство. Необходими са време и опит за постигане на съвършенство. Ето защо всеки Бариста във всяка кафетерия на Costa е професионално обучен в изкуството за приготвяне на кафе от нашите експерти. Тази незначителна подробност създава огромна разлика, защото означава, че в Costa вие ще получите съвършено кафе, всеки път!

COSTA В БЪЛГАРИЯ
Първата кафетерия Costa Coffee в България отваря врати в София през 2006 г. Заведенията на английската марка у нас се оперират от «Кофи Лайф» ЕООД. Фирмата е франчайз партньор на Costa Coffee в страната ни. Днес Кофи Лайф ЕООД управлява най-голямата кафе-верига в България с 20 кафетерии и присъствие в няколко града в страната – София, Варна, Пловдив и Бургас.

  • Работно време: Пон - Пет: 08:00 - 21:30
    Съб - Нед: 09:00 - 21:30
  • Телефон: +359 879 676 000
  • Социални мрежи:

ПОСЛЕДНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

1080x1080_Frostino

Летни предложения от Costa Coffee

Посрещнете лятото с нашите неустоимо вкусни и изключително освежаващи напитки Фростино. Очакваме ви в Costa Coffee, в The Mall, Ниво 2.

1080x1080_Viva

Специално предложение от Costa Coffee

Посрещнете пролетта с новото специално предложение на Costa Coffee – Вива Ванила Лате – неустоима комбинация от нискомаслено мляко, аромат на ванилия и нежна поръска от сушени ягоди! Очакваме ви в Costa Coffee в THE MALL, Ниво 2.

1080x1080_Bademovo

Любимите кафе напитки с бадемово мляко са в Costa Coffee

Опитайте вашите любими кафе напитки с бадемово мляко в Costa Coffee в THE MALL, Ниво 2!

1080x1080_11

Вкусовете и ароматите на Коледа ви очакват в Costa Coffee

Представяме ви нашите нови празнични напитки: Лате Златен Трюфел, Лате Карамелизиран портокал и Горещ шоколад Карамелизиран портокал. Приготвили сме ви и нещо много специално – посрещнете отново вашите любими Джинджифилово Лате и Горещ шоколад Коледна гора! Очакваме ви в Costa Coffee в THE MALL, Ниво 2