Costa Coffee

costa-211117-0

КАПКА ИСТОРИЯ ВЪВ ВСЯКА ЧАША
Costa Coffee е създадено през 1971 в Лондон от двамата братя Серджо и Бруно Коста. Днес, само на няколко метра от мястото, където е била първоначално основана, се намира Пекарната на Costa. Там и до сега се произвежда същият Mocha Italia бленд, създаден от двамата братя.

СЪВЪРШЕНАТА КОМБИНАЦИЯ
Когато влезете в кафетерия на Costa, веднага ще усетите топлата и приканваща атмосфера. Ще се очаровате от огромното разнообразие на автентични кафе напитки, както и от страстта, с която професионално обучените Баристи ги приготвят за вас. Тази уникална комбинация ясно ни отличава от всички останали и ние се гордеем с това!

НАЙ-ВАЖНАТА СЪСТАВКА
Ръчното приготвяне на кафето е изкуство. Необходими са време и опит за постигане на съвършенство. Ето защо всеки Бариста във всяка кафетерия на Costa е професионално обучен в изкуството за приготвяне на кафе от нашите експерти. Тази незначителна подробност създава огромна разлика, защото означава, че в Costa вие ще получите съвършено кафе, всеки път!

COSTA В БЪЛГАРИЯ
Първата кафетерия Costa Coffee в България отваря врати в София през 2006 г. Заведенията на английската марка у нас се оперират от «Кофи Лайф» ЕООД. Фирмата е франчайз партньор на Costa Coffee в страната ни. Днес Кофи Лайф ЕООД управлява най-голямата кафе-верига в България с 20 кафетерии и присъствие в няколко града в страната – София, Варна, Пловдив и Бургас.

  • Работно време: Пон - Пет: 08:30 - 17:00
    Съб - Нед: 09:00 - 18:00
  • Телефон: +359 879 676 000
  • Социални мрежи:

ПОСЛЕДНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ