Уил Смит се изправя срещу… Уил Смит в „Близнакът“

GEM_sunset_720x320_vTheMall

Има ли как да победиш самия себе си?  

На 11 октомври в кината връхлита новият екшън трилър БЛИЗНАКЪТ на всепризнатия режисьор и носител на „Оскар“ Анг Лий („Животът на Пи“, „Планината Броукбек“, „Тигър и дракон“). Суперзвездата Уил Смит влиза в ролята на елитния наемен убиец Хенри Броган, който става мишена на мистериозен млад таен агент – негово собствено копие. Образът на 23-годишния Младши е изцяло дигитално създаден на 100% от актьорското изпълнение на Смит. Благодарение на използваната революционна нова технология двамата участват в ръкопашен бой един срещу друг в невероятно двойно изпълнение. „Гледаме Уил, който се изправя сам срещу себе си от преди 30 години,“ коментира продуцентът Джери Брукхаймър. „Това не е подмладяване или лицево проследяване, а изцяло дигитално творение. Всяка сълза, всеки удар, всичко, което виждате, е Уил Смит,“ допълва специалистът по визуалните ефекти Бил Уестенхофер. Самият Уил Смит също коментира своето историческо двойно изпълнение: „Когато го видях за първи път, беше много особено. Това бях АЗ. Взирах се в идеалната 23-годишна версия на самия себе си. Сякаш някой беше премахнал всички недостатъци. Това ще промени начина, по който се гледат и правят филми.“

В продукцията участва и Клайв Оуен ,който влиза в ролята на Клей Варис – безскрупулният шеф на програмата за клониране. Той стои зад създаването на Младши. Бенедикт Уонг е Барън, бивш колега и близък приятел на Хенри. Мери Елизабет Уинстед е младата агентка Дани, чиято задача е да следи Хенри, но става негов съюзник.
В официалния трейлър на БЛИЗНАКЪТ виждаме повече и от кръстеното от Анг Лий „байк-фу“. Уил Смит и ….Уил Смит завихрят истински дуел с мотори по улиците на Картахена, Колумбия. Но има ли как да победиш, когато се изправяш срещу самия себе си? Именно идеята човек да преследва самия себе си е и интригуващата идея зад екшъна, който всички очакваме тази есен.

Пригответе се за близка среща с БЛИЗНАКЪТ от 11 октомври само в кината на 3D+ in HFR, 2D, IMAX и 4DX.

СИНОПСИС:

БЛИЗНАКЪТ е иновативен екшън трилър с участието на Уил Смит в ролята на елитния наемен убиец Хенри Броган, който изведнъж става мишена на мистериозен млад таен агент, който очевидно може да предвиди всеки негов ход. Филмът е режисиран от носителя на „Оскар“ Анг Лий и е продуциран от Джери Брукхаймър, Дейвид Елисън, Дейна Голдбърг и Дон Грейнджър. Във филма участват още Мери Елизабет Уинстед, Клайв Оуен и Бенедикт Уонг.

  • РежисьорАнг Лий
  • СценаристиДейвид Бениоф („Игра на тронове“), Били Рей („Игрите на глада“) и Дарън Лемке („Шрек завинаги“, „Шазам“)
  • По идея наДарън Лемке и Дейвид Бениоф
  • ПродуцентиДжери Брукхаймър, Дейвид Елисън, Дейна Голдбърг и Дон Грейнджър
  • С участието наУил Смит, Мери Елизабет Уинстед, Клайв Оуен и Бенедикт Уонг

Страхотен мърч от филма можете да спечелите, като играете във Фейсбук играта ни.

СЛЕДВАЙ THE MALL В INSTAGRAM