Цветовото изобилие намери своята сцена – магазините на Tommy Hilfiger

a975c31c00eeceb82f6f4723c8698421

Tommy Hilfiger, представен в България от SARKK SA, има удоволствието да представи първата по рода си концептуална колекция Tommy Hilfiger Color Galore пролет 2020. Тя носи богато разнообразие от цветове за основните модели във всеки гардероб.

Color Galore за пролет 2020 е базирана на основни нюанси за сезона като жълто, розово и ментово зелено, които се присъединяват към емблематичната за марката палитра от червено и наситено синьо. В колекцията са обособени две линии – мъжка и дамска, всяка от които носи емблематичния дух на марката Tommy Hilfiger , подкрепен от свежа лятна енергия Концептуалната колекция отваря път на креативността в гардероба – благодарение на изобилието от цветове, Color Galore дава възможност на всеки да изрази своята личност и персонален стил.

Колекцията извежда на преден план модели неподвластни на времето като къси мъжки чино панталони, поло тениски, памучни ризи, дамски прави панталони, плетива и аксесоари като шапки с козирка, колани, мокасини и бански костюми. Характерното лого на Tommy Hilfiger е деликатно представено върху всеки от моделите в колекцията, за да запази  усещането за минимализъм и елегантност.

Избрани модели от колекцията Color Galore са налични в The Mall. Посещението в магазинa се случва при спазването на стриктни хигиенни мерки.

# # #

 

За SARKK

SARKK SA, основан през 1998 г., е ексклузивен вносител на Tommy Hilfiger за България, Гърция, Кипър, Румъния, Албания, Северна Македония и Молдова. Продуктите на Тоmmy Hilfiger се предлагат в магазините на TOMMY HILFIGER в The Mall, Serdika Center и Paradise Center в София. Считано от 1 юли 2019 г. SARKK SA бе обявен за ексклузивен дистрибутор и франчайз партньор за марката CALVIN KLEIN в България, Гърция, Румъния, Кипър, Албания и Северна Македония. SARKK SA винаги се стреми към устойчив и стабилен растеж, и е водена от ценностите на корпоративната социална отговорност. Тя е една от най-стабилните корпорации в бранша и се разраства, като съумява да завоюва дори и най-взискателните потребители

 

За Tommy Hilfiger

С портфолио, включващо марките TOMMY HILFIGER и TOMMY JEANS, Tommy Hilfiger една от най-разпознаваемите премиум дизайн корпорации в света. Основната й дейност се състои в създаването и маркетинга на ежедневни, официални и спортни облекла за мъже, жени и деца, деним колекции, бельо (вкл. пижами и спално бельо), обувки и аксесоари. Чрез определени партньори Tommy Hilfiger, предлага и слънчеви очила, парфюми, часовници, бански костюми, чорапи, кожени изделия, аксесоари за дома и за пътуване. Линията TOMMY JEANS се състои от деним облекла, както и обувки за мъже и жени. Колекциите включват и голямо разнообразие от чанти, аксесоари и парфюми.

СЛЕДВАЙ THE MALL В INSTAGRAM