TOM TAILOR колекция есен-зима 2017

tomtailor-090817-01

Този есенно-зимен сезон започва с позитивен поглед към живота. В свят, изпълнен с ежедневни тревоги, лоши новини и глобални промени, е по-важно от всякога да гледаме на живота с усмивка.

TOM TAILOR КАЗВА ДА. ДА НА ТОВА ДА СИ ЩАСТЛИВ И ДЪРЗЪК.

Новите колекции на TOM TAILOR задават стилен тон за началото на истинска емоционална промяна. С оптимистичен подход и богатия избор от предложенията на есенно-зимните колекции на TOM TAILOR, светът изглежда много по-свеж и цветен.   Всичко се върти около смелите модни решения и модерните елементи. Този сезон ние се концентрираме върху богатите цветове, приключенията и силния характер. Важно е да се изправиш пред живота с повече увереност и в добра компания. TOM TAILOR  събира хората заедно, за да създават споделени щастливи моменти. Нека заедно да поемаме рискове, без да губим индивидуалния си стил.

ГОТОВИ ЛИ СТЕ ДА НАПУСНЕТЕ КОМФОРТНАТА СИ ЗОНА? КАЖЕТЕ ДА.

В настъпващия сезон ще носим стилизирани военни палта, контрастиращи дънки и грубовати плетива. Якета в бомбър стил в ярко червено бордо и тренди камуфлажни якета се съчетават с тъмни джинси. Градски панталони с класически бели ленти отстрани се комбинират с червен пуловер с атрактивна апликация и се допълват с бели кецове за нея. Маслинено-зелена парка, удобен вълнен пуловер и избелени джинси с изтъркан колан пък са най-любимия избор за него.

ГОТОВИ ЛИ СТЕ ДА СЕ ПРЕОТКРИЕТЕ? КАЖЕТЕ ДА.

ЗА TOM TAILOR

Най-отличителните характеристики на клиентите на  Tom Tailor са подчертана индивидуалност, самоувереност и предпочитания към динамичния живот в градска среда. TOM TAILOR  е за градския играч, търсещ автентичен и самоуверен вид. Дрехите на марката са удобни, спортно-елегантни и естествени като материи, стилни и модерни, винаги в крак с актуалните тенденции. Фокусираме се върху съвременния стил и ясно изразената индивидуалност, и поддържаме линия на увереност, модерност,  елегантност, стил и удобство , издържани винаги във високо качество на изработка, внимателно подбрани материи и уникален моден почерк, разпознаваем във всеки сезон. А нови стилове се предлагат ежемесечно в дванадесет самостоятелни колекции годишно.

СЛЕДВАЙ THE MALL В INSTAGRAM