отваря врати след:
дж

Операта „Силата на съдбата“ ексклузивно в кино Арена

031924-LA-FORZA-DEL-DESTINO-WEB-BANNERS-720_320

031778_LAFORZADELDESTINO_Poster_01022019142_01

Звезди на операта, сред които Анна Нетребко, Йонас Кауфман и Людовик Тезие участват в епичната опера на Верди, под режисурата на Кристоф Лой.

Ексклузивните прожекции в Кино Арена са на 8 май от 19:00 часа, 11 май от 18:00 часа и на 12 май от 16:00 часа.
Програмата по кина и градове се обявява на сайта на киното.

Билети вече се продават на касите в кината Арена, както и директно през сайта. Всеки гост на прожекциите от сезона на Кралската опера в Лондон получава комплимент от Кино Арена – малка бутилка вино и шоколадови лакомства за пълно удоволствие от преживяването на класическите шедьоври от сцената на Ковънт Гардън.

Леонора се влюбва в Дон Алваро, но когато баща ѝ се обявява против брака, трагичен инцидент води до драматични последствия, предизвикани от страст и жажда за отмъщение. Анна Нетребко и Йонас Кауфман са звездите в грандиозната постановка на операта на Верди „Силата на съдбата“ (La forza del destino).
В музикално отношение операта изисква максимални усилия от изпълнителите, а историята за неизбежното горчиво отмъщение дава възможност за създаването на изключителен театрален спектакъл. Поставена за първи път в Амстердам, продукцията е пренесена на сцената на Кралската опера в цялото си великолепие. Режисьор е Кристоф Лой, а диригент – Антонио Папано, музикален директор на Кралската опера.

Музика: Джузепе Верди
Режисьор: Кристоф Лой
Диригент: Антонио Папано
Дона Леонора: Анна Нетребеко
Дон Алваро: Йонас Кауфман
Дон Карло ди Варгас: Людовик Тезие

Времетраене: 255 минути, включително два антракта
изпълнява се на италиански с български субтитри

Билети на касите в кината Арена и на www.kinoarena.com

СЛЕДВАЙ THE MALL В INSTAGRAM