отваря врати след:
дж

Седмица на пътната безопасност в София

sdfsdfsdf

Институтът за пътна безопасност стартира седмица на безопасността на движението по пътищата в София.

Ще започнем седмицата на 8 юли от 10:30 ч. в The Mall, където ще бъдат представени учебни симулатори за водачи на МПС с изкуствен интелект. В представянето участие ще вземат зам.-министърът на образованието Деница Сачева, зам.-кметът по транспорта на Столична община Дончо Барбалов, изпълнителния директор на Изпълнителна агенция „Автомобилна администрация“ Бойко Рановски, от МВР- представител на Отдел „Пътна полиция“, представител от Държавната агенция „Безопасност на движението по пътищата“.

Седмица на безопасността на движението по пътищата, ще бъде организирана и на други локации в страната. Повече информация може да намерите тук: https://www.roadsafety.bg/

VOGEL simulator клас B са учебни симулатори, които са широко използвани в Германия от учебните центрове. Симулаторите прeдлагат 7 модула за начинаещи кандидати-шофьори, пълна помощ от гласов асистент и най-модерна визуализация чрез три LCD екрана. Използването на този тип симулатори в Германия довежда до 7% по-голяма успеваемост при взимането на теоретичния изпит и 22% при взимане на практическия изпит.

Може да посетите и тествате симулаторът всеки ден от 05ти до 11ти юли в The Mall, етаж партер.

За контакти:

Институт за Пътна Безопасност
Д-р инж. Богдан Милчев
+359 878 777 838

СЛЕДВАЙ THE MALL В INSTAGRAM