“РИСУНКА ЗА ПРИЯТЕЛ” – дари усмивка на децата в болниците

orangecenter-110517-2

Кампанията на Приказки без край и Orange Center започва на 13 май

Дни преди любимия за всички малчугани 1-ви юни националната инициатива за подобряване на болничния престой „Приказки без край“ на Panadol Baby и Orange Center обединяват усилия, за да направят празника още по-усмихнат и вълнуващ.

Скъпи малки и пораснали деца,

Каним Ви да нарисувате с нас пролетните картини на Приказки без край, с които ще украсим педиатричните отделения на болниците, част от инициативата в София, Пловдив, Варна, Плевен и Русе.

Очакваме Ви от 11:00 до 19:00 часа на 13 и oт 11:00 до 16:00 на 14 май в любимите книжарници на Orange Center на:

  • ул. Граф Игнатиев 18
  • SerdikaCenter
  • TheMall
  • RingMall
  • SkyCity

В специалния кът за рисуване на Приказки без край ще откриете всички необходими пособия, с които да сътворитепролетни картини с много настроение. Нашите аниматори са на Ваше разположение, за да Ви помогнат – с много вдъхновение и изненади!

„Рисунките за приятел“ще станат част от колажи, стикери и плакати, с които аниматорите на Приказки без край ще украсят детските отделения в болниците, за да направятболничния престой на децата и техните родители по-лек – в Месеца на детето, а и през цялата година.  Защото… няма нищо по-ценно от детската усмивка.

Нека им я дарим заедно!Очакваме Ви!

 Националната инициатива „Приказки без край“ е насочена към подобряване на болничния престой на децата и по-бързото им възстановяване с помощта на четене на приказки, игри, рисуване и още много забавни и занимателни активности в петнадесет болници в София, Пловдив, Плевен, Варна и Русе. От създаването й, целта на инициативата е да даде подкрепа и да създаде среда, максимално близка до домашната, на хоспитализираните деца и техните родители, за да могат малчуганите да се възстановят възможно най-бързо в стресиращата болнична обстановка. Подкрепете инициативата на: https://www.facebook.com/prikazkiBezKray/.

СЛЕДВАЙ THE MALL В INSTAGRAM