Рециклирайте дрехите си заедно с Triumph

Донеси на марката за луксозно бельо три броя ненужни дрехи и вземи ваучер за 20 лв., който можеш да използваш при покупка на стойност поне 99,99 лв.

Всеки е изживявал онзи момент, в който един ден отваря гардероба и се шокира от натрупаното количество ненужни дрехи вътре в него.

Но какво да правим с всички тях? Отчаянието би ни продиктувало да ги оставим да стоят вътре до времена, в които сме по-силно мотивирани – ясно е, че няма да носим вече тези стари дънки, тениска, която отдавна е преминала зенита на актуалността си или дреха подарък, която така и никога не сме облекли; да ги продаваш и подаряваш е бавно и трудно, а да се изхвърлят е просто безотговорно.

Модерният отговор на вечния въпрос какво-да-правим-с-ненужните-стари-дрехи – рециклираме ги.

До 1 октомври донеси ненужните дрехи в Triumph (е, не приемат всичко, но дънките, тениските, рокли и др. са добре дошли – виж пълния списък долу) в The Mall и освен удовлетворението, че си разчистил и си помогнал на природата, ще получиш и ваучер на стойност 20 лв.

За да го вземеш, занеси в магазина 3 бр. ненужни дрехи в периода на промоцията – между 28 август и 1 октомври 2019 г. Продуктите ще бъдат приемани за рециклиране до 1 октомври 2019 г.

Продукти, които могат да бъдат разменени за ваучер: Чисти и сухи дрехи (тениски, дънки, панталони, рокли, поли, пижами, спортно облекло, тънки блузи), независимо от марката (с изключение на обувки, якета, халати, спално бельо, покривки и т.н.)

Условия за получаване на ваучера:

  • Занесете 3 бр. чисти и сухи дрехи от която и да е марка в периода на промоцията.
  • Не може да се предложи ваучер в замяна на обувки, палта, спално бельо, покривки и облекло, предназначено за дейности на открито.
  • Един клиент може да получи един ваучер в замяна на 3 бр. дрехи в рамките на един ден.
  • Един клиент може да получи повече от 1 бр. ваучер по време на промоцията.

Условия за използване на ваучера:

  • Ваучерът може да бъде използван наведнъж при покупка на стойност над 99,99 лв. в периода на промоцията.
  • Един клиент може да използва повече от един ваучер в рамките на една покупка, като в този случай стойността на покупката трябва да надвишава по 99,99 лв. за всеки един ваучер.
  • Ваучерът е валиден при покупка на продукти Triumph и sloggi.
  • Ваучерът важи за продукти Triumph и sloggi на пълна цена или с намаление, като намалената стойност на покупката трябва да надвиши 99,99 лв.
  • Ваучерът може да бъде използван до 1 октомври в магазините, изброени върху него.
  • Ваучерът не може да се разменя за пари в брой или за подаръчен ваучер.

СЛЕДВАЙ THE MALL В INSTAGRAM