Рафаел Надал в секси тенис турнир и гореща кампания за Tommy Hilfiger

themallnadalth-01

Tommy Hilfiger представи тенис иконата Рафаел Надал, като свой световен посланик на специално събитие в Брайънт парк, Ню Йорк, под формата на състезание със забавен, секси обрат.

Събитието отбеляза дебюта на новата колекция бельо на Tommy Hilfiger и разкри специално създадената, гореща рекламна кампания с участието на Надал, която по-късно плъзна в социалните мрежи.

themallnadalth-02

Надал се изправи в няколко тенис кръга срещу топ модели, включително Шанел Иман, Констанс Яблонски, Хана Давис, Моа Милс,Артър Кулков и Акин Акман, всички лоблечени в специално създадени облекла от Tommy Hilfiger. Всеки път, когато един отбор отбелязваше точка съперникът му трябваше да премахва по една дреха. В крайна сметка под дрехите се разкриха новите дизайни на мъжко и дамски бельо на Tommy Hilfiger. Надал победи в три поредни мача (очаквано).

Харесва ми, че това събитие събира в едно модата и спорта посредством запазената марка на Tommy, а именно неочакваният обрат. Това беше перфектният начин да отбележа партньорството си с Tommy Hilfiger

добавя Рафаел Надал.

themallnadalth-03

Колекцията бельо на Tommy Hilfiger за есен 2015 освежава класическия стил с нови кройки, подобрени тъкани и детайли на по-високо ниво. Иновациите в дизайна са съчетани с качествени платове, за да се получи изискан вид и издръжливост, които са от изключителна важност за ежедневния комфорт. Есенната колекция за 2015г. Tommy Hilfiger Tailored се отличава с изкусни силуети, модерен шев и богати текстури, а ароматът Тhe TH Bold отбелязва духа на решителността и е създаден за съвременния мъж, който живее смело и който има характер и самочувствие.

Поразителните кадри от кампанията, както и видеото са заснети в родния град на Надал в Майорка, Испания.

СЛЕДВАЙ THE MALL В INSTAGRAM