Приказни уикенди с куклен театър в The Mall през юли!

The-Mall-BG_Puppet_theatre_Web_banner_(1440x760pxpx)_March17

01.07
Илкова Театър – „Защо мишките не могат да четат“

Когато за първи път тръгваш на училище, много е важно преди това семейството да те подкрепя. За да можеш да се справиш с изпитанията по пътя. Една история за пиленце, зайче и мишленце.

08.07
ДКТ Ямбол – „Грозното пате“

Една история по класическата приказка за Грозното пате, която ни учи да вярваме в себе си, и да продължаваме да се развиваме всеки ден! Защото всеки от нас се превръща от грозно пате в красив лебед един ден.

15.07
Театър на колела – „Една история с две мишки“

Един ден Полският мишок се промъква в шкаф пълен с всевъзможни вкусотии и тъкмо решава, че е открил „мишият рай”, когато в гръб е изненадан от Градския мишок, който живее в него. В разгара на епична битка за парче кашкавал влиза Стопанката на дома, която с ужас открива, че в шкафа има мишки. Веднага слага отрова. Гладният Полски мишок лакомо се нахвърля върху нея, но на помощ му идва Градският, за когото клопките на градския живот не са новост.
След серия от перипетии и срещи с опасностите на градския живот двете мишки се сприятеляват и достигат до общото решение да излязат навън, за да заживеят заедно на свобода.

Никой не е беден щом има приятели!
Приятелство, отговорност, свободата сам да правиш своя избор, кой си ти и къде е твоето място в живота – това са темите в спектакъла.

22.07
Театър Trollywood – „Хензел и Гретел“

История за две изоставени в гората деца, които трябва да намерят пътя не само към в къщи, а и към порастването. За изкушенията на сладката къщичка, злата вещица и изпитанията на добрите сърца.

29.07
Илкова Театър – “Един вълшебен ден”

История за едно таралежче, което играло на боклука и загубило ръчичките си, очичките си и всичко останало, и прилича на отровна гъба. Един мечок решава да го спаси с вълшебна роса. Всички други животни му се подиграват, защото е различен. Накрая Мечо го излекува, а той помага на мечока.

Да, чудесата случват се рядко тук на земята, но за да ги има, трябва много доброта във душата.

Очакваме всички малчугани всяка събота от 11:00 часа в The Mall на етаж 2. Представленията са безплатни.

СЛЕДВАЙ THE MALL В INSTAGRAM