Penelope и Monica Cruz разкриват нова невероятна capsule колекция за Carpisa!

На върха на славата от предишните колекции, за четвърти пореден път, Penelope Cruz отново е посланик и дизайнер на Carpisa, италианският бранд – лидер в модната индустрия за чанти, аксесоари и куфари. И наистина, със сестра й Monica, Penelope подписва още една ексклузивна Capsule колекция. Пет серии с различни модели и цветове, коя от коя по-шик и чувствени, перфектно пасващи на елегантността и усет…ът за мода на сестрите Крус:
– свежа и ефектна серия, включваща дамски чанти в крокодилски принт ще се предлагат в четири цвята: тюркоаз, бебешко розово, сиво и пясъчно бежово
– твърди чанти с перфорирани флорални мотиви в бяло, черно или червено.
– клъчове и вечерни чантички в черно или бяло с перфорирани луни върху контрастиращ златен фон
– най-иновативната серия от трансформиращи се чанти с прикачено портмоненце, което може да се откача – две чанти в една!
– чантите, подходящи за всеки повод, се отличават с изключителен стил – шик, който приковава погледа
Новата колекция изобилства от аксесоари – от козметчини чанти до портмонета, украсени с матирано злато за ретро докосване, всички идеално пасващи с чантите. Penelope и Monica Cruz са подбрали внимателно материалите и цветовете така, че да създадат актуални модели, които да са едновременно удобни и функционални.

Заповядайте и разкрийте сами всички тайни на новата Capsule Collection още от края на месец февруари в София – The Mall на бул.Цариградско шосе 115з

СЛЕДВАЙ THE MALL В INSTAGRAM