Нова пролетна колекция на Mohito

Mohito_mini web

MOHITO отваря новия сезон с колекция, която отразява интерпретацията на дизайнерите в етно и сафари стил. Снимките за новата пролетна колекция бяха направени от Магда Шуневска в красивите интериори на една от варшавските къщи.

Lookbook MOHITO Spring/19 включва визии, които са създадени в съответствие с последните модни тенденции. Тази пролет ще бъде белязана от животинския принт, а цветовата гама ще се основава на топли и естествени тонове. Така на колекцията няма да ѝ липсва етно-бежово и нюанси на кафявото, както и бяло и тъмно сиво със силни акценти, което води до графичен ефект върху дрехите. Този сезон има за цел естествения вид, подчертан с използването на лен и други естествени материали.

Предстоящият сезон ще направи щастливи всички почитатели на тоталните визии: дизайнерите са подготвили елегантни, модерни костюми с тренди кройки и блейзери с двойно закопчаване. В предлаганата гама може да се намерят последните пясъчно-бежови и деликатни розови цветове. Пролетта не може да мине без пуловери. Тук MOHITO реши да заложи на по-леки, отпуснати кройки. Разбира се, че е невъзможно да се пропуснат иконичните леки палта, така че и те ще намерят своето място в най-новата колекция на марката.

Атрактивни детайли за предстоящия сезон включват очила с котешка форма, чанти, вдъхновени от каубойския стил, чанти за кръста, колани, украсени с характерни катарами или шипове, елементи от ратан, шапки, мокасини и сандали с ниски токчета, украсени с геометричен фигури, както и класически стил токчета.

Колекцията може да намерите от 15.02.2019г.

СЛЕДВАЙ THE MALL В INSTAGRAM