Време е да видим защо казват „Не си играй с огъня“ с новата семейна комедия с Джон Сина

PWF_720x320_vTheMall

Този ноември по кината у нас ще стане горещо! Пожар ще предизвика най-новата комедия на Paramount „Не си играй с огъня“, посветена на най-елитния екип пожарникари в света! Ръкави запретват Джон Сина и компания, а докъде ще се разпространи „безпощадният огън“, който само три палави деца могат да предизвикат, ще разберем съвсем скоро.

Трейлърът на филма ни разкрива изключителна динамика и не особено деликатен преход между смелите и решителни пожарникари, готови на всичко в името на сигурността, и абсолютната безпомощност пред лудориите на три неконтролируеми деца. При поредната опасна операция смелите огнеборци спасяват тримата малчугани, оказали се без надзор в самотна къща в гората. След успешната мисия екипът пожарникари поема отговорността да се грижи за тях, докато не бъдат поверени отново на родителите си. Това слага начало на най-голямото предизвикателство за опитните пожарникари, които хиляди пъти предпочитат да влизат в огнените капани на природата, отколкото да се грижат за три невръстни хлапета и то… от най-непослушните.
„Не си играй с огъня“ събира на едно място колоритен актьорски състав начело със звездата от Бъмбълби и Секс на куково лято Джон Сина. Сред останалите актьори във филма са Джуди Гриър (Хелоуин, Ант-мен и Осата), Кийгън-Майкъл Кий (Американски татко, Цар Лъв), Джон Легуизамо (Слънцето също е звезда), Бриана Хилдебранд, Кърт Лонг, Джон Легуизамо и др. Режисьор на Не си играй с огъня е Анди Фикман, а сценарият е дело на Дан Юън и Мат Либерман.

Не си играй с огъня избухва в кината на 8 ноември и ще ни отговори на въпроса: С огнената или детската стихия е по-трудно да се бориш? Не е за изпускане!

Страхотен мърч от филма можеш да си спечелиш, като отговориш на въпроса ни във Facebook страницата ни.

СЛЕДВАЙ THE MALL В INSTAGRAM