Абитуриентска колекция 2021 от MONNI

1440

Нова колекция от абитуриентски, бални и официални костюми, очакват своите почитатели в MONNI.

Абитуриентската колекция 2021 представлява богато разнообразие от модни тенденции и изобилие от трендове. Представяме ти изключителна селекция от мъжки официални костюми, произведени в България.

Тази година цветовата палитра на колекцията е удивително разнообразна.  Неангажиращите строго официални цветове за Абитуриентската колекция ти осигурява възможността дори след този неповторим празник да можеш отново да облечеш избрания костюм на друг повод – сватба, бал или парти. На преден план отново са приоритетните нюанси на синия цвят, в компанията на жакарди и сиви нюанси.

Задължително трябва да отделиш внимание на всеки детайл, защото той е от съществено значение за да се чувстваш комфортно – като истински джентълмен на твоясветъл празник. В новата колекция, посветена на абитуриентските облекла за 2021, ще откриеш стилни сака и панталони, церемониални мъжки ризи, вратовръзки, папийонки и всичко, свързано с облеклото за това важно събитие.

Брандът MONNI отново е помислил за своите клиенти, като дава -20% отстъпка от цената при закупуването на цялостна визия (общо 5 артикула).

СЛЕДВАЙ THE MALL В INSTAGRAM