La Terrazza ти дава повече

_DRA5732

Служителите на бизнес сградите около The Mall – ETC, Megapark и сградата на Piraeus Bank, получават повече преференции, специални отстъпки и предложения, съдействие и индивидуални решения при провеждането на корпоративните си събития в пица-ресторант LA TERRAZZA.

  • ОТСТЪПКА ЗА СЛУЖИТЕЛИТЕ

Всички служители на компаниите ползват по всяко време отстъпка в размер на 10% от редовните цени в ресторанта.

  • НИЕ ДОСТАВЯМЕ ОБЯДА ВИ ДО ОФИСА

Ежедневието ви е изпълнено с много задачи, а времето за почивка на обяд е малко. Именно затова LA TERRAZZA поднася обяда ви на място в офиса.

Можете да видите предложенията за обяд и основното меню в сайта  или Фейсбук  страницата на ресторанта и да поръчате на телефон 0885 380 308. Или да заявите с имейл на rsrv@laterrazza.bg желанието си да бъдат изпращани всеки понеделник на ваш имейл.

Поръчката може да бъде заплатена на ПОС терминал или в брой. Запазвате и остъпката в размер на 10%.

Доставката е безплатна за поръчка над 30 лв. и 2 лв. за поръчки под тази сума.

Услугата е активна за фирмите в района на The Mall между ул. “Проф. Петър Мутафчиев” и ул. “Боян Дамянов”.

  • КОРПОРАТИВНИ ПАРТИТА И ПРЕЗЕНТАЦИИ

LA TERRAZZA разполага с голям плазмен екран, който е на разположение за вашата корпоративна презентация. Форматът на събитието е спрямо вашата концепцията с възможност за коктейлни или маси с ниско сядане. Капацитетът на салона е 300 човека.

  • ОПЕРАТИВКА В НЕФОРМАЛНА СРЕДА

Най-добрите идеи се срещат извън офиса. Открийте вашите най-добри идеи и отговорите на текущи казуси в една неформална и приятна среда – на оперативка в градинската атмосфера на LA TERRAZZA.

Всеки делничен ден от 9 до 12 часа може да проведете своите бизнес оперативки с екипа си при нас, а към Вашето кафе ние ще сервираме като комплимент закуска.

Нужно е само да резервирате предварително на посочените имейл или телефон.

  • AFTER WORK MEETINGS

Зад отлично свършената работа винаги седи силен и истински сплотен екип.

Отпразнувайте добре свършената работа с екипа си на неформална среща след работа на голямата дълга маса с 24 стола, напомняща за среща на италианска фамилия, а ние ще ви изготвим специален кетъринг.

Звъннете ни предварително, за да запазим масата за вас.

  • ОТСТЪПКА ЗА ВАШИЯ ЛИЧЕН ПРАЗНИК

За нас е огромно удоволствие да ви посрещнем за личен празник в слънчевата LA TERRAZZA! Като комплимент от нас получавате 15% отстъпка.

 

LA TERRAZZA pizza-restaurant, The Mall, ет. 2, www.laterrazza.bg, за резервации rsrv@laterrazza.bg и 0885 380 308.

СЛЕДВАЙ THE MALL В INSTAGRAM