5лв. за двама от кино Арена

kinoklub 720 320 px The Mall Sofia-13

Новата рубрика „Киноклуб детско утро – анимацията е вълшебство’’ е всяка събота и неделя от 11 часа във кино Арена.

Рубриката „Киноклуб Детско утро – анимацията е вълшебство’’ се реализира със съдействието и партньорството на фестивала „Златен кукер – София“, благодарение на което са подбрани около 60 минутни специални компилации с анимационни филмчета, подходящи за най-малките, от 3 до 7 годишна възраст.

Програмата включва и любими филми за пораснали деца, като „Смърфовете“, „Angry birds“, „Малки титани: в готовност“, „Лего“, „Pokemon: детектив Пикачу“ и още много други.

В специално подбраните анимационни филми от фестивала „Златен кукер – София“ са включени филмчета както на български аниматори, така и на аниматори от цял свят.   В една от програмите за най-малките  е анимацията „Вълшебното копче“. Художник-аниматор и автор на “Вълшебното копче’’ е Мира Арнаудова.

Следете програмата всяка седмица в сайта на кината Арена www.kinoarena.com  и на сайта на “Златния кукер – София“ http://www.animationfest-bg.eu , както и на касата на кино Арена.

  • Цената от 5 лв. е специална и билетът важи за двама зрители без значение дали от нея ще се възползват двама или само един зрител.
  • Цената не включва 3D очила.
  • Няма ограничение във възрастта на зрителите.

СЛЕДВАЙ THE MALL В INSTAGRAM