Grand Optics с обновен дизайн, по-голямо разнообразие на продукти и специализиран кът по патент на ZEISS – Германия

11

Grand Optics с обновен дизайн, по-голямо разнообразие на продукти и специализиран кът по патент на ZEISS – Германия.

Новата концепция на Grand Optics включва:

По-голямо разнообразие на продукти, включително световни топ брандове в сферата на очната оптика. Представени са над 80 колекции слънчеви очила и диоптрични рамки, сред които ZEISS, MYKITA, Cazal, Lindberg, ZILLY, Persol, Chopard, Dolce & Gabbana, Versace, Armani, Ermengildo Zegna, Ray Ban, Police, Guess, Furla, Vogue, Azzaro, Polaroid, Kwiat, спортните марки SERENGETTI, Julbo, Reebok, и много други. Ще намерите и пълна производствена гама на лидерите в производството на диоптричните стъкла – ZEISS, ESSILOR и Seiko.

Оптиката предлага богат избор и за тези, които предпочитат да носят контактни лещи – ZEISS, SEED, Cooper Vision, Baush+Lomb и Аlcon (Ciba Vision). В контактологичния център ще получите подробна консултация и препоръки какви са преимуществата и недостатъците при носенето на контактни лещи, както и кои най-подходящите за вас.

Детски кът – помисли сме за най-малките ни пациенти. В магазина е обособен специализиран кът за деца. В свежа и комфортна атмосфера малчуганите ще се забавляват, докато избират слънчеви или диоптрични очила.

Най-голямото преимущество на оптиката е луксозният кът ZEISS VISION PARTNER. В него, освен внимателно подбрана селекция на световно признати марки, ще се насладите и на високотехнологична апаратура. Очният кабинет е оборудван с последно поколение техника от ZEISS – Германия, благодарение на която се снема точна карта на вашето зрение. А с помощта на центриращата апаратура на ZEISS, очилата ви ще бъдат изработени с прецизност до 0,1 мм. Магазинът разполага и с локална работилница за експресна изработка. В случай, че подбраната диоптрична рамка и стъклата го позволяват, вашите очила може да бъдат готови само за 30 минути – докато се разходите из мола или побъбрите с приятел.

Не на последно място, едно от основните предимства на веригата Grand Optics са добре подготвените специалисти – офталмолози, оптометристи, оптици и търговски консултанти. Техният професионализъм и всеотдайност ще превърнат избора ви на очила в едно проятно изживяване.

Grand Optics – модерна визия, професионално обслужване и най-добрите решения, в съответствие с тенденциите на пазара.
Вижте повече тук.

 

 

СЛЕДВАЙ THE MALL В INSTAGRAM