Новата есенно-зимна колекция на Andrews/

Web banner 1440x760p

Колекция есен-зима 2018/2019

Новата есенно – зимна колекция на Andrews/ е многопластова като времето, в което живеем: тя прави реверанс пред луксозния аристократизъм на миналото, напомня за динамиката на стрийт културата, свързана е с номадския лайфстайл и изцяло подчинена на съвременния мултикултурен вихър. Като цветова палитра носи усещане за топлото и дълбоко очарование на есенните гори, за автентичната природа и красотата на естествените материали.

Andrews/ предлага облекла за всеки момент от ежедневието на мъжа и затова разработва няколко линии: smart, casual – active и adventure, business, ceremony.

Smart линията The Thinker е романтичен поглед към класическото майсторство на дворцовите шивачи от миналото, към богатите, пищни материи с орнаменти, към бродериите и флоралните мотиви. Тези реминисценции обаче са интерпретирани в модерни силуети, деструктурирани, напълно преосмислени през призмата на съвременното денди. Смелата игра с класическите кодове стига до почти пънк усещане, с което градският човек демонстрира своя новаторски подход към модата.

Строгият колежански стил и лайфстайла на Бръшляновата лига е друга тематична линия в колекцията, която има за резултат изчистени силуети със суров академичен привкус и с усещане за аристократичност.

Цветовете са златен залез, бордо, тъмен бор, кестен, сапфир, кафе с мляко, керемида, гранит, шоколад, бръшлян.

Casual Active – Worldhood е линия за свободното време, в която се долавя космополитната същност на съвременната стрийт култура. В тази универсална младежка мода се преплитат елементи от различни географски ширини, влияния от поп арта и от 90-те, от хип – хоп културата, от постерите, графитите, от света на спорта, дори от уличната сигнализация и от всичко, което се е превърнало в легенда и код на съвременния градски живот. Принтовете и райетата са с главна роля. Материите напомнят издръжливите тъкани на работните дрехи и екипите за екстремни спортове. Цветовете са бетон, кафяв камък, тъмна маслина, синьо, сигнално червено, зелено, оранж, бледолилаво.

Casual Adventure Human Nature

Пътуването като начин на живот и приключенията сред природата определят настроението на тази линия. Съвременният номадски стил съчетава традиционни мотиви с hi-tech материи. Дрехите сякаш са с история – употребявани и захабени заради силната тенденция за рециклиране. Щампите са с главна роля за персонализирането на визията.

Занаятчийските традиции в мотивите и в обработката на материите носят винтидж звучене, но с модерните силуети звучат съвременно.

Дрехите са мултифункционални, прагматични и модулни – лесно се комбинират, заменят и могат да се ползват в различни сезони.

Палитрата е есенна: презряла смокиня, боровинка, тибетско червено, златна охра, зелено, тъмен чай, шафран.

Business

Business серията интерпретира модерно правилата на корпоративния протокол и внася стил във визията на деловия джентълмен. Силуетът е елегантен, саката са вталени, с тесен издължен ревер, панталоните са прибрани. Нови дизайнерски акценти придават модерен характер на бизнес дрескода. Красив съвременен акцент са папийонките.

Ceremony

Линията Ceremony представя най-високия клас облекла с безупречен силует, дизайнерски детайли и изискан лукс. Строгата линия  е разчупена със съвременна изчистена геометрия и trendy излъчване. Фин блясък добавя луксозен финиш на дрехите, с които модерният джентълмен се представя със самочувствие на специални случаи.

Концепцията Total Look , както и общата идея на колекцията, дават възможност за множество разнообразни съчетания на теми, силуети, мотиви и цветове и постигане на цялостен, завършен стил.

СЛЕДВАЙ THE MALL В INSTAGRAM