Есенни предложения от Timberland

dvdsvsd

Тази есен, Timberland взаимства от архивите, за да създаде модели, налагащи се като бест-селъри, комбинирайки ги с висококачествени материали и дизайнерски детайли

Това е сезонът на ъпдейтите и запомнящите се стилове от Timberland. Под нов слоган от Nature Needs Heroes, мъжката колекция носи идеята за подобряване старите най-продавани модели на марката.

Направо от архива на Timberland от 90-те и 2000-те, колекцията действа като предшественик на градските модели.

Характеризира се със запомнящи се модели маратонки, преобразени класически и свежи дизайни за маратонки. Модела маратонки MTCR включва преиздаването на класическите ботуши, актуализирани с кожи от първокласно качество и ултра леки подметки.

Brooklyn, колекцията от маратонки, лансирана през сезон пролет-лято 2019, препраща към градското виждане на марката, което все по-често се забелязва напоследък. Стилът е съчетание от микс материали, включително първокласни набуци и рипсен плат.

Добре познатата колекция Courmayeur Valley ще се разшири в пълно унисекс предложение за мъже, жени и деца, с класическия шест-инчов ботуш, предлаган в първокласни кожи и набуци.

И накрая, но не на последно място, външният вид на Paninaro от 80-те години, който ефективно поставя Timberland в основоположници на модата, като тласък за актуализиран модел Chukka, състоящ се от различни разновидности в набук и велур.

За Timberland:

Timberland е световен лидер в дизайна, произвеждането и рекламирането на висококачествени обувки, дрехи и аксесоари за градския лайфстайл. Най-известния продукт на марката е т.нар. „Жълт ботуш“, произведен през 1973 година. Днес Timberland произвежда продукти за облеклото от глава до пети, с разновидни колекции, базирани на богатото наследство от полезност, изработка и стил на марката.

Timberland предлага на пазара продукти под брандовете Timberland® и Timberland Boot Company®, както и индустриални модели обувки и работно облекло под линията Timberland PRO®.

Отдадеността на марката за качеството на всички продукти е съчетано с иновативни и удобни решения за забързаното ежедневие на всеки човек.

СЛЕДВАЙ THE MALL В INSTAGRAM