Кендъл Дженър е новото лице на Reserved

ciao kendall

След кампаниите с Кейт Мос, Синди Крауфорд, Адвоа Абоа и Ирина Шeйк, полската модна марка RESERVED достига отново до звездите с най-голямата си кампания до момента. Кампанията Есен-Зима 19/20 е водена от Кендъл Дженър – икона на съвременната поп култура, кралица на социалните медии и топмодел.

116 милиона последователи в Instagram. Със 180 см височина и в списъка на най-добре платените модели според Forbes, днес Кендъл Дженър безспорно е една от най-известните личности в света на модата.

Във видеото, режисирано от Гордън Фон Щайнер, Кендъл се трансформира в звезда от най-емблематичните италиански филми, разкривайки естествен актьорски талант, докато танцува, прелъстява и флиртува с камерата.

Нищо не е такова, каквото изглежда, в този сюрреалистичен фешън филм на RESERVED. Намираме се в барокова италианска вила, където Кендъл Дженър мечтае и играе ролята на различни герои. В един момент тя е италианска аристократка от старите филми, а в друг лудо ретро момиче, увлечено от танца; виждаме я като млада бунтарка от 90-те години, и като сирена, плуваща в голям аквариум. Кендъл има много лица в тази кампания, наподобяваща изисканата София Лорен в „Брак по италиански“ или момиченцето Натали Портман в „Леон“. Есенно-зимните колекции на RESERVED са източник на тези вдъхновения, стилът на марката за сезона позволява на нашата героиня да изрази своите фантазии и копнежи.

Гордън Фон Щайнер, сценарист, режисьор и хореограф на „Ciao Kendall!“ е работил с големите модни къщи като Прада и Гучи и е създател на предишните филми на RESERVED #ILoveYouCindy и #IcanBoogie. Стилистът Джейкъб К е отговорен за визиите на Кендъл в новата кампания. Преди това Джейкъб си партнира с Кендъл за корицата на италианския „Vogue“ и работи с много международни списания, включително „Vogue Nipon“, „W“ и „Dazed“.

СЛЕДВАЙ THE MALL В INSTAGRAM