Честит рожден ден, дормео!

Тази година Дормео празнува 15-та си годишнина спокоен сън за милиони хора по света. Дормео направи революция в съня и продуктите за сън. Брандът научи своите потребители, че здравословният сън е най-важната съставка от рецептата за щастлив и пълноценен живот.

Историята на Дормео

Мисията на Дормео е да създава условия за възможно най-добрия сън, да предлага иновативни и цялостни решения за нуждите на своите потребители.

Историята на Дормео започва през 2002 г. от един единствен модел матрак. Той е с ядро от Екосел® пяна, която оказва отлична опора на гръбнака благодарение на изключителната си еластичност. За хората, свикнали с класическите матраци с пружини, това е невероятно усещане, което променя отношението им към съня. Следващата стъпка в развитието на Дормео е разработването на още модели матраци и други продукти за съня. Иновациите не спират – Дормео започва да използва нови материали, сред които важно място заема вискоеластичната пяна, т.нар. мемори пяна. До 2005 г. портфолиото на Дормео вече включва 28 продукта за сън, сред които изцяло нови категории: топери, възглавници и аксесоари за спалня. Същата година първият Дормео магазин отворя врати в Любляна, Словения.

2011 г. е ключова в историята на Дормео. Новите модели матраци са разработени с революционната технология Октаспринг® – пружини от пяна. Октаспринг® пружините имат структура на восъчна пита: движат се във всички посоки и осигуряват максимална проветривост и адаптация към тежестта на тялото.

Днес Дормео присъства в над 40 страни по целия свят. Благодарение на Дормео над 8 милиона души в Европа се събуждат свежи и отпочинали. Всяка година се разработват нови продукти, които да отговорят на променящите се нужди на потребителите, като настоящото портфолио на Дормео наброява над 300 продукта.

Защо сънят е толкова важен?

Сънят е биологична необходимост и е жизнено важен. Той спомага за поддържане на добро здраве и работоспособност. Като експерт по съня Дормео се старае да помага на своите потребители да се събуждат бодри и отпочинали. Добрият сън влияе положително върху паметта, концентрацията и способността за усвояване на нови знания. Редица здравословни проблеми могат да бъдат преодолени, ако се наспиваме добре всяка нощ.

За рождения си ден Дормео си пожелава…

Спокоен сън и свежи сутрини за всички!

Ако преди 15 години Дормео прави първите си стъпки, днес е глобален бранд с много престижни награди и синоним на добър сън. Милиони хора спят на матраци Дормео и използват Дормео завивките, възглавниците, топерите и спалните комплекти. Заедно с Дормео те са превърнали спалнята си в уютно място за сън и почивка с любимите хора.

Светът е все по-динамичен и никой не може да предположи как ще продължи да се развива индустрията за продукти за сън. Във всеки случай мисията на Дормео остава една и съща: да осигурява качествени продукти за най-добрия сън.

От 15 години Дормео се грижи за добрия сън на теб и твоето семейство с иновативни решения. Целта на Дормео е да продължи да бъде експерт по съня и да подобрява стандарта на живот. Защото ние от Дормео вярваме, че след добър сън всеки ден е подарък.

Празнувай с нас! Само през август черпим с 15% отстъпка за всички матраци Дормео! Спести до 250 лв и си подари спокоен сън!

Заповядай в магазина ни на ниво -2, в The Mall.

СЛЕДВАЙ THE MALL В INSTAGRAM