отваря след
в The Mall дж

CC Catch, Sandra и Samantha Fox идват в София

eventim-200317

Не еднане две, а три от най-големите диско диви се събират в София. Иконите на евродиското от 80-те и 90-те CC CatchSandra и Samantha Fox ще се качат на една сцена специално за най-мащабното и лудо шоу, което България някога е виждала. 

Светлини, ефекти и звезден блясък ще ни върнат в най-славните години на евродиското, когато всичко беше по-цветно, освободено и неподправено. Тогава танците продължаваха цяла нощ, а купонът никога не свършваше. 

CC CatchSandra и Samantha Fox идват в София за първия концерт на платформата HITS ONLYкоято дава сцена на най-обичаните парчета от целия свят, от всевъзможни години и жанрове. HITS ONLY не си поставя стилови граници, а следва един единствен принцип – хитове, хитове и пак хитове. Каква ще бъде следващата гореща комбинация, засега остава тайна. Дотогава обаче всичко е ясно – на 29-и април в София ключовата дума ще бъде ДИСКО! 

Билетите на цени от 40 до 65 лв. са достъпни в бензиностанции OMV, The Mall, касата на Арена Армеец, Български пощи и мрежата на Eventim.bg.

СЛЕДВАЙ THE MALL В INSTAGRAM